Wimbledon: Σάκκαρη, Τσιτσιπάς, Ναδάλ, Σβιόντεκ και Σερένα μπαίνουν στη μάχη του slam

Newsroom
Wimbledon: Σάκκαρη, Τσιτσιπάς, Ναδάλ, Σβιόντεκ και Σερένα μπαίνουν στη μάχη του slam
Η διπλή ελληνική παρουσία και η επιστροφή της Σερένα Γουίλιαμς, μαζί με τον Ναδάλ, κλέβουν την παράσταση στο σημερινό πρόγραμμα.

Γεμάτο είναι το σημερινό πρόγραμμα στο Wimbledon καθώς πέρα από τα προγραμματισμένα ματς της ημέρας, θα γίνουν και αρκετά που δεν πρόλαβαν να ξεκινήσουν χθες, ή διακόπηκαν λόγω σκότους.

Ανάμεσα σε αυτά που δεν άρχισαν ποτέ ήταν και αυτό της Σάκκαρη με την Ζόι Χάιβς, ματς το οποίο ανοίγει το πρόγραμμα σήμερα στις 13:00 ώρα Ελλάδος.

Η Σάκκαρη ανοίγει το πρόγραμμα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα το κλείσει καθώς θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ρίτσχαρντ στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του Court 1.

Ο αγώνας θα αρχίσει σίγουρα μετά τις 19:00 καθώς το γήπεδο ανοίγει στις 15:00 με το παιχνίδι του Μπερετίνι κόντρα στον Γκαρίν και θα συνεχιστεί με άλλο ένα ενδιαφέρον ματς, αυτό ανάμεσα σε Χάλεπ και Μούχοβα.

Οσον αφορά το κεντρικό γήπεδο, η Ιγκα Σβιόντεκ είναι αυτή που ξεκινά το πρόγραμμα στις 15:30 ώρα Ελλάδος με αντίπαλο την Γιάνα Φετ, ενώ θα ακολουθήσει ο αγώνας του Ναδάλ με τον Σερουντόλο.

Η επιστροφή της Σερένα Γουίλιαμς θα γίνει σε prime time (περίπου στις 20:00) με αντίπαλο την Γαλλίδα Ταν.

Δείτε ΕΔΩ το πλήρες πρόγραμμα της ημέρας στο Wimbledon.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα