Wimbledon: Ο ΜακΕνρο πρότεινε μποϊκοτάζ των τενιστών στην διοργάνωση (vid)

Newsroom
Wimbledon: Ο ΜακΕνρο πρότεινε μποϊκοτάζ των τενιστών στην διοργάνωση (vid)
Ο θρύλος του τένις Τζον ΜακΕνρο θεωρεί πως αν οι τενίστες είναι αντίθετοι με την μη συμμετοχή Ρώσων και Λευκορώσων τενιστών στο Wimbledon, θα έπρεπε να σκέφτονται ήδη το ενδεχόμενο ενός μποϊκοτάζ.

Μία διαμάχη είχαν στον τηλεοπτικό «αέρα» του Eurosport ο Τιμ Χένμαν και ο Τζο ΜακΕνρο, με αφορμή το Wimbledon.

Οι δύο πρώην σπουδαίοι τενίστες που σχολιάζουν για το κανάλι τα παιχνίδια του Roland Garros, άνοιξαν κουβέντα για την απόφαση του Wimbledon να μην επιτρέψει την συμμετοχή Ρώσων και Λευκορώσων τενιστών.

Ο Χένμαν τάχθηκε υπέρ της απόφασης, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον ΜακΕνρό.

«Θα πάω κόντρα στον κύριο Χένμαν γιατί νομίζω ότι είναι λάθος αυτό που κάνουν οι διοργανωτές. Δεν καταλαβαίνω καν γιατί έπρεπε να κάνουν το ίδιο με τους Λευκορώσους, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Αποψή μου, λαμβάνοντας υπόψιν την απόφαση να μην βαθμολογηθεί το τουρνουά, αναρωτιέμαι πως όλο αυτό θα βοηθήσει τους παίκτες. Αν οι παίκτες, όπως λένε, θεωρούν άδικη την απόφαση των διοργανωτών, θα έπρεπε να μποϊκοτάρουν το τουρνουά» απάντησε ο Αμερικανός.

Ο Χένμαν προσπάθησε να απαντήσει πιο διπλωματικά, τονίζοντας πως οι διοργανωτές δεν είχαν άλλη επιλογή μετά τις αποφάσεις της κυβέρνησης και θα ήταν ουτοπικό να περιμένει κανείς να συμβεί το αντίθετο.


 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα