Με γεμάτες κερκίδες από τα προημιτελικά!

Κώστας Ευθυμιάδης
Με γεμάτες κερκίδες από τα προημιτελικά!
Ευχάριστα νέα για το Wimbledon καθώς αποφασίστηκε να επιτραπεί να γεμίσουν οι κερκίδες από την φάση των προημιτελικών!

Οι διοργανωτές του Wimbledon ανακοίνωσαν σήμερα πως θα επιτραπεί να υπάρχει πληρότητα 100% στις κερκίδες από την φάση των προημιτελικών!

Αν και μέχρι σήμερα ήταν γνωστό ότι θα επιτραπεί η πληρότητα στο 100% μόνο στους τελικούς της διοργάνωσης, το All England Lawn Tennis Club ανακοίνωσε πως από την Τρίτη και τους αγώνες στους «8» σε απλό ανδρών και γυναικών, το Center Court και το Court 1 θα γεμίσουν θεατές! Το κεντρικό γήπεδο έχει χωρητικότητα 14.979 θέσεων και το court 1 χωράει 12.345 θεατές.

Ετσι, από την Τρίτη τα δύο μεγάλα γήπεδα θα είναι γεμάτα, ωστόσο εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο όσοι έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ και θα πρέπει να φορούν μάσκα σε όλη την διάρκεια παρουσίας τους στις εγκαταστάσεις του Wimbledon εκτός των courts. Σε αντίθεση με τα δύο μεγάλα γήπεδα, η παρουσία κόσμου στα υπόλοιπα court θα παραμείνει μειωμένη.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

WIMBLEDON NEWS FEED