Wimbledon: Η Τατιάνα Μαρία ζει το όνειρό της

Newsroom
Wimbledon: Η Τατιάνα Μαρία ζει το όνειρό της
Μητέρα δύο μικρών κοριτσιών και ένα μήνα πριν από τα 35α γενέθλιά της, η Γερμανίδα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Wimbledon

Η Τατιάνα Μαρία άργησε λίγο, είναι η αλήθεια, όμως ήρθε η στιγμή για τη Γερμανίδα να ζήσει το όνειρό της. Ένα μήνα πριν από τα 35α γενέθλιά της η Μαρία νίκησε τη συμπατριώτισσά της Τζούλε Νιεμάιερ με 4-6, 6-2, 7-5 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του απλού γυναικών στο Wimbledon.

H Μαρία σε 34 συμμετοχές της στα Grand Slam στις 32 αποκλειόταν στους δύο πρώτους γύρους και είχε να επιδείξει μια πορεία μέχρι τα προημιτελικά του Wimbledon το 2018. Τώρα όμως βρίσκεται μια νίκη μακριά από τον τελικό, έχοντας αποκλείσει στην πορεία της τη Μαρία Σάκκαρη στον 3ο γύρο.

Για 3η μόλις 3η φορά δύο παίκτριες από τη Γερμανία συναντήθηκαν σε προημιτελικό στην Open era.

Η Τατιάνα Μαρία (Νο.103), μητέρα δύο μικρών κοριτσιών, που ζει στη Φλόριντα από τη μία και η 22χρονη Τζούλε Νιεμάιερ (Νο.22), που αγωνίστηκε στο 2ο Grand Slam της καριέρας της, έχοντας παίξει στον 1ο γύρο του φετινού Roland Garros.

H γερμανική μονομαχία έβγαλε νικήτρια την Μαρία, η οποία στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Ονς Ζαμπέρ και τη Μαρία Μπούζκοβα.

 

WIMBLEDON (W) Τελευταία Νέα