Μάρεϊ: «Κάποια στιγμή θα σταματήσω να χάνω στον 2ο και τον 3ο γύρο»

Κώστας Ευθυμιάδης
Μάρεϊ: «Κάποια στιγμή θα σταματήσω να χάνω στον 2ο και τον 3ο γύρο»
Δεν το βάζει κάτω ο Αντι Μάρεϊ παρά τον πρόωρο αποκλεισμό του από το όπεν της Βιέννης.

Ο Αντι Μάρεϊ αποκλείστηκε από τον Αλκαράθ στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης στη Βιέννη, κάτι που… τείνει να γίνεται συνήθεια στον Σκωτσέζο. Και αυτό είναι που ελπίζει να αλλάξει.

«Ξέρω πως θα σταματήσω να χάνω στον 2ο και στον 3ο γύρο. Θα συμβεί. Θα γίνει καλύτερο. Θα βελτιωθώ και θα έρθει μια εβδομάδα που θα μου βγει. Είτε αυτό γίνει σε μια εβδομάδα, είτε σε δυο, είτε σε μερικούς μήνες, ξέρω πως θα γίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Από το 2019 στην Αμβέρσα όπου κέρδισε τον τίτλο, δεν έχει καταφέρει να πετύχει πάνω από δύο συνεχόμενες νίκες και αυτό είναι που τον προβληματίζει. Χθες έπαιξε καταπληκτικά με τον Αλκαράθ, όμως ο νεαρός Ισπανός έπαιζε… διαστημικό τένις.

«Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εξαιρετικό και οι δυο παίζαμε πολύ καλά. Στο 2ο σετ το επίπεδό μου δεν ήταν τόσο υψηλό, αλλά δεν θα έλεγα ότι ήταν άσχημο. Γενικά νομίζω παίχτηκε καλό τένις σήμερα στο γήπεδο. Ο Αλκαράθ είναι πολύ νέος, αλλά είναι ήδη ένας από τους καλύτερους. Σήμερα έπαιξε εκπληκτικά» ανέφερε, ενώ για το υπόλοιπο της σεζόν, είπε:

«Είμαι σίγουρος ότι θα παίξω στη Στοκχόλμη. Για το Παρίσι δεν είμαι σίγουρος. Το Davis Cup δεν είναι στα πλάνα μου, για λόγους που εξήγησα τις προηγούμενες μέρες. Θέλω να κλείσω δυνατά τη σεζόν, το τένις μου βελτιώνεται και θέλω να δουλέψω χωρίς να έχω πίεση».

H Interwetten είναι ο μεγάλος χορηγός του Vienna Tour

@Photo credits: ATP
  • Tags:
 

VIENNA OPEN Τελευταία Νέα