To US Open αρχίζει… σήμερα με Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ

Κώστας Ευθυμιάδης
Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου θα ξεκινήσουν απόψε τις προσπάθειές τους στα προκριματικά του US Open με την ελπίδα να φτάσουν στο κυρίως ταμπλο.

Από χθες τα courts της Νέας Υόρκης έχουν πάρει… φωτιά αφού το US Open ξεκίνησε, με τους αγώνες των προκριματικών. Και απόψε ρίχνονται στη μάχη οι δύο Ελληνίδες, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Πρώτη ρίχνεται στη μάχη η Παπαμιχαήλ, η οποία αναμένεται να αγωνιστεί γύρω στις 22:00, στο τρίτο παιχνίδι του Court 13. Η αποστολή της εξαιρετικά δύσκολη, αφού έχει να αντιμετωπίσει την έμπειρη Γερμανίδα Τζουλ Νιεμάιερ, η οποία βρίσκεται στο Νο.89 της WTA.

Μετά τις 23:00 ώρα Ελλάδος, αναμένεται και το παιχνίδι της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου, η οποία έχει μία πιο βατή αντίπαλο στον πρώτο γύρο. Πρόκειται για την Γιαπωνέζα Χαρούκα Κάτζι, Νο222 στον κόσμο, με την αναμέτρηση να έχει προγραμματιστεί 4η στο Court 9.

H Παπαμιχαήλ αν κάνει το… θαύμα, θα έχει εξίσου δύσκολη αντίπαλο στον δεύτερο γύρο, αφού θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ζβονάρεβα και Φουρλίς, ενώ η Γραμματικοπούλου μία εκ των Γιούβαν και Πιγκόζι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα