US Open: Πρόωρος αποκλεισμός για Ραντουκάνου και Οσάκα

Newsroom
US Open: Πρόωρος αποκλεισμός για Ραντουκάνου και Οσάκα
H Έμμα Ραντουκάνου, περσινή πρωταθλήτρια στο US Open, αποκλείστηκε από την Αλίζ Κορνέ στον 1ο γύρο και χάνει τουλάχιστον 69 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, εκτός συνέχειας και η Ναόμι Οσάκα.

Στο τουρνουά γυναικών του US Open ό,τι και να γίνει θα υπάρχει νέα πρωταθλήτρια. Η κάτοχος του τίτλου Έμμα Ραντουκάνου ηττήθηκε από την Αλίζ Κορνέ με 6-3, 6-3 και αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο του τουρνουά.

Η ζημιά είναι διπλή για τη 19χρονη Βρετανίδα, καθώς χάνει 2.030 βαθμούς, αλλά και 69 τουλάχιστον θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και από το Νο.11 που βρίσκεται κατρακυλά αυτή τη στιγμή στην 80ή.

«Η ήττα είναι προφανώς πολύ απογοητευτική, αλλά και είμαι κατά κάποιο τρόπο χαρούμενη, γιατί ήταν καθαρή. Θα πέσω πολύ στην κατάταξη, αλλά θα ανέβω ξανά» δήλωσε η Ραντουκάνου.

Η Αλίζ Κορνέ στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Τσέχα, Κατερίνα Σινιάκοβα που με τη σειρά της νίκησε την Αμερικανίδα, Τέιλορ Τάουσεντ με 6-4, 4-6, 6-2.

Αποκλεισμός και για Οσάκα

Απογοητευτικό ήταν το αποτέλεσμα και για τη Ναόμι Οσάκα, η δις πρωταθλήτρια στο US Open (2018, 2020) ηττήθηκε από την Ντάνιελ Κόλινς με 7-6(5), 6-3 και για τρίτη φορά στην καριέρα της αποχαιρετά ένα Grand Slam από τον 1ο γύρο μετά το Roland Garros το 2017 και το Wimbledon το 2019.

 

US OPEN Τελευταία Νέα