United Cup: Με την Κροατία η Ελλάδα για την πρόκριση στο Final 4

Newsroom
United Cup: Με την Κροατία η Ελλάδα για την πρόκριση στο Final 4
Με αντίπαλο την Κροατία η εθνική ομάδα τένις από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης θα διεκδικήσει στο Περθ την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του United Cup.

Στη δεύτερη φάση μπαίνει το United Cup την Τετάρτη (4/1) με τη διεξαγωγή των αγώνων από τους οποίους θα προκύψουν οι τέσσερις εθνικές ομάδες που θα συνεχίσουν στο τελικό στάδιο της διοργάνωσης.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στο Περθ με την Ελλάδα, νικήτρια στον Α' Όμιλο, να αντιμετωπίζει την Κροατία, νικήτρια στον ΣΤ' όμιλο αντίστοιχα. Η εθνική ομάδα έχοντας επικρατήσει της Βουλγαρίας και του Βελγίου με 8-2 στο συνολικό αποτέλεσμα στις νίκες, πήρε πανάξια την 1η θέση στον όμιλό της και στη διεκδίκηση μιας θέσης στο Final 4.

Η Κροατία με τη σειρά της νίκησε την Αργεντινή με 5-0 και έπειτα τη Γαλλία με 3-2. Στην πρώτη ημέρα οι νίκες της Βέκιτς και του Τσόριτς έδωσαν προβάδισμα 2-0 στην Κροατία. Την Τρίτη (3/1)

H Καρολίν Γκαρσία νικώντας την Πέτρα Μάρτιτς με 7-6(9), 6-4 έδωσε ελπίδες στη Γαλλία, όμως η νίκη του Μπόρνα Γκότζο επί του Αντριάν Μαναρινό με 7-6(5), 3-6, 6-7(5), ξεκαθάρισε τον νικητή της σειράς, με Γαλλία απλά να κατακτά το μεικτό διπλό.

Αρχή με την Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα ανοίξει τη σειρά των αγώνων για την Ελλάδα κόντρα στην Κροατία, με αντίπαλο την Ντόνα Βέκιτς (Νο.67) σε ένα παιχνίδι που θα αρχίσει στις 06:30 ώρα Ελλάδας.

Σειρά θα πάρουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αντίπαλο τον Μπόρνα Τσόριτς (Νο.26) και η Μαρία Σάκκαρη με την Πέτρα Μάρτιτς (Νο. 38). Θα ακολουθήσει ο αγώνας του 18χρονου Στέφανου Σακελλαρίδη, πριν φθάσουμε στο μεικτό διπλό κι εφόσον δεν έχει ξεκαθαρίσει η νικήτρια ομάδα του ζευγαριού.

Στα άλλα ζευγάρια η Πολωνία και η Ιταλία θα αναμετρηθούν στο Μπρισμπέιν και οι ΗΠΑ με τη Μεγάλη Βρετανία στο Σίδνεϊ.

Στο Final-4 προκρίνονται οι τρεις νικητές και ο καλύτερος χαμένος των τριών ημιτελικών.

Τα ζευγάρια των τριών τελικών

Περθ

Ελλάδα - Κροατία
Παπαμιχαήλ - Βέκιτς (06:30)
Τσιτσιπάς - Τσόριτς (08:00)
Σάκκαρη - Μάρτιτς (10:00)
Σακελλαρίδης- Γκότζο (12:00)
Σάκκαρη/Τσιτσιπάς-Βέκιτς/Τσόριτς (02:00)

Μπρισμπέιν

Πολωνία - Ιταλία
Μιχάλσκι - Μουζέτι (04:30)
Σβιόντεκ - Τρεβιζάν (06:00)
Χουρκάτζ-Μπερετίνι (08:00)
Λινέτ - Μπροντζέτι (10:00)
Σβιόντεκ/Χουρκάτζ-Ροζατέλο/Μουζέτι

Σίδνεϊ

ΗΠΑ - Μ. Βρετανία
Κις - Σουάν (03:30)
Φριτζ - Νόρι (05:00)
Πεγκούλα - Νταρτ (07:00)
Τιάφο - Έβανς (08:30)
Πέγκουλα/Τιάφο-Νταρτ/Έβανς (09:30)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UNITED CUP Τελευταία Νέα