Σάκκαρη: «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε πετύχει τρεις νίκες για την Ελλάδα»

Newsroom
Σάκκαρη: «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε πετύχει τρεις νίκες για την Ελλάδα»
Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε τη νίκη στην Ελλάδα κόντρα στη Βουλγαρία στο United Cup και δεν έκρυψε τη χαρά της για την πορεία της ελληνικής ομάδας.

Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε εύκολα την Τόμοβα (2-0 σετ) και εξασφάλισε τη νίκη για την Ελλάδα που είναι στο 3-0 με την Βουλγαρία. Η Ελληνίδα τενίστρια σε δηλώσεις της μετά το παιχνίδι, δεν έκρυψε τη χαρά της για την πορεία της ελληνικής ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στον προπονητή της Γιώργο Παναγιωτόπουλο και στη δουλειά που κάνουν σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

«Έχουμε παίξει εδώ φοβερά ματς με μεγάλους παίκτες και αυτό λέγαμε χθες, ότι είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέψαμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε πετύχει τρεις νίκες», ανέφερε.

«Είμαι ευγνώμων που έχω πίσω μου μια τόσο καλή ομάδα, ελπίζω για δέκα μέρες. Είναι εκπληκτικοί άνθρωποι, τα πάμε περίφημα. Αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας εδώ, λόγω της ελληνική κοινότητας. Χαιρόμαστε που συνεχίσαμε τις νίκες και σίγουρα θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος και να απολαύσουμε τον χρόνο μας εδώ», πρόσθεσε σχετικά και με τον επικείμενο αγώνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο μεικτό διπλό.

Ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη δουλειά που έχει κάνει σε επίπεδο φυσικής κατάστασης με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο: «Εκείνος το έφτασε σε άλλο επίπεδο. Με έσπρωξε πολύ και είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω, το να πηγαίνω στο γυμναστήριο είναι σαν χόμπι για μένα. Αν δεν είμαι fit στο court, νιώθω ότι δεν μπορώ να παίξω το καλύτερό μου τένις. Όταν μπορώ να κινηθώ καλά, να βγάλω δυνατά χτυπήματα, τότε νιώθω ότι είμαι καλή και επικίνδυνη παίκτρια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UNITED CUP Τελευταία Νέα