Roland Garros: Συμπληρώνεται σήμερα το παζλ των ημιτελικών στο Παρίσι

Roland Garros: Συμπληρώνεται σήμερα το παζλ των ημιτελικών στο Παρίσι
Στο Philippe Chatrier τα βλέμματα και σήμερα στο Παρίσι με τους τέσσερις τελευταίους προημιτελικούς.

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το Roland Garros καθώς σήμερα θα μάθουμε τα άλλα δύο ζευγάρια των ημιτελικών σε άνδρες και γυναίκες.

Ηδη από χθες γνωρίζουμε πως θα δούμε… τιτανομαχία Αλκαράθ - Τζόκοβιτς στους άνδρες και Σαμπαλένκα - Μούχοβα στις γυναίκες, ενώ σήμερα θα συμπληρωθεί το «παζλ».

Στις 12 το πρώτο παιχνίδι είναι ίσως και το πιο αμφίρροπο μεταξύ της Ονς Ζαμπέρ και της φορμαρισμένης Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια, ενώ θα ακολουθήσει στις 14:00 η «ρεβάνς» του περσινού τελικού στις γυναίκες μεταξύ της Ιγκα Σβιόντεκ και της Κόκο Γκοφ.

Στις 16:00 έχει προγραμματιστεί ο αγώνας του Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος επέστρεψε για τα καλά μετά τον περσινό τραυματισμό του στα ημιτελικά, κόντρα στον Αργεντινό Τόμας Μαρτίν Ετσεβερί που αποτελεί την μεγάλη έκπληξη του τουρνουά.

Το βράδυ στις 21:15 θα γίνει ο αγώνας του Χόλγκερ Ρούνε με τον Κάσπερ Ρουντ, επίσης αμφίρροπο και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Το πρόγραμμα (Eurosport 1)

  • 12:00 Χαντάντ Μάια [14] - Ονς Ζαμπέρ [7]
  • 14:00 Ιγκα Σβιόντεκ [1] - Κόκο Γκοφ [6]
  • 16:00 Αλεξάντερ Ζβέρεφ [22] - Τόμας Μαρτίν Ετσεβερί
  • 21:15 Χόλγκερ Ρούνε [6] - Κάσπερ Ρουντ [4]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα