O Αλκαράθ σοβαρεύτηκε και πέρασε στους «32»

Ο Κάρλος Αλκαράθ
Ο Κάρλος Αλκαράθ έχασε σετ από τον Τάρο Ντάνιελ, αλλά αντέδρασε ως… Νο1 και κέρδισε με 3-1 σετ.

Μία μικρή απώλεια είχε ο Κάρλος Αλκαράθ στο Roland Garros.

Ο Τάρο Ντάνιελ τον ισοφάρισε σε 1-1 στα σετ, όμως το Νο1 του κόσμου μετά από αυτό το… ψεγάδι, τελείωσε την πρόκριση με τον Ιάπωνα, με τυπικές διαδικασίες.

Πήρε το ματς με 6-1, 3-6, 6-1, 6-2 και στον τρίτο γύρο τον περιμένει το πρώτο σοβαρό τεστ που είναι ο Ντένις Σαποβάλοφ, ο οποίος επίσης χρειάστηκε 4 σετ για να κερδίσει τον Αρνάλντι (6-2, 3-6, 6-3, 6-3).

O Aλκαράθ μπαίνει σε σειρά δύσκολων δοκιμασιών πλέον στο Παρίσι, καθώς... πλησιάζει και ο Τσιτσιπάς στα προημιτελικά, αν δεν έχουμε εκπλήξεις μέχρι εκεί, ενώ μετά τον Σαποβάλοφ, πιθανότατα θα παίξει με τον Νόρι ή τον Μουζέτι.

Περίπατος για τον Κάμερον Νόρι που διέλυσε τον Γάλλο Πουίλ με 6-1, 6-3, 6-3, ενώ εύκολες προκρίσεις σε τρία σετ πήραν και οι Χατσάνοφ (6-3, 6-4, 6-2 τον Αλμποτ, παίζει με Κοκκινάκη στον τρίτο γύρο) και Σονέγκο (6-4, 6-3, 7-6 τον Ουμπέρ και παίζει στον τρίτο γύρο με Ρούμπλεφ ή Μουτέ).
Εκπληξη και με ανατροπή από 0-2 είχαμε από τον Περουβιανό Βαρίγιας επί του Αγούτ (6-1, 6-4, 3-6, 1-6, 1-6).

Πέρασε η Σαμπαλένκα

Η Αρίνα Σαμπαλένκα συνεχίζει να παίζει καλά στο χώμα.

Αν και η … άγνωστη Σιμάνοβιτς την δυσκόλεψε στο πρώτο σετ, η Λευκορωσίδα κέρδισε με 7-5, 6-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου θα παίξει με μία εκ των Ραχίμοβα και Φρεχ.

Στον τρίτο γύρο πέρασε και η Καμίλα Μπέγκου μετά το άνετο 6-3, 6-0 επί της Εράνι και θα βρει την Μούχοβα στον δρόμο της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα