O Αλκαράθ σοβαρεύτηκε και πέρασε στους «32»

Ο Κάρλος Αλκαράθ
Ο Κάρλος Αλκαράθ έχασε σετ από τον Τάρο Ντάνιελ, αλλά αντέδρασε ως… Νο1 και κέρδισε με 3-1 σετ.

Μία μικρή απώλεια είχε ο Κάρλος Αλκαράθ στο Roland Garros.

Ο Τάρο Ντάνιελ τον ισοφάρισε σε 1-1 στα σετ, όμως το Νο1 του κόσμου μετά από αυτό το… ψεγάδι, τελείωσε την πρόκριση με τον Ιάπωνα, με τυπικές διαδικασίες.

Πήρε το ματς με 6-1, 3-6, 6-1, 6-2 και στον τρίτο γύρο τον περιμένει το πρώτο σοβαρό τεστ που είναι ο Ντένις Σαποβάλοφ, ο οποίος επίσης χρειάστηκε 4 σετ για να κερδίσει τον Αρνάλντι (6-2, 3-6, 6-3, 6-3).

O Aλκαράθ μπαίνει σε σειρά δύσκολων δοκιμασιών πλέον στο Παρίσι, καθώς... πλησιάζει και ο Τσιτσιπάς στα προημιτελικά, αν δεν έχουμε εκπλήξεις μέχρι εκεί, ενώ μετά τον Σαποβάλοφ, πιθανότατα θα παίξει με τον Νόρι ή τον Μουζέτι.

Περίπατος για τον Κάμερον Νόρι που διέλυσε τον Γάλλο Πουίλ με 6-1, 6-3, 6-3, ενώ εύκολες προκρίσεις σε τρία σετ πήραν και οι Χατσάνοφ (6-3, 6-4, 6-2 τον Αλμποτ, παίζει με Κοκκινάκη στον τρίτο γύρο) και Σονέγκο (6-4, 6-3, 7-6 τον Ουμπέρ και παίζει στον τρίτο γύρο με Ρούμπλεφ ή Μουτέ).
Εκπληξη και με ανατροπή από 0-2 είχαμε από τον Περουβιανό Βαρίγιας επί του Αγούτ (6-1, 6-4, 3-6, 1-6, 1-6).

Πέρασε η Σαμπαλένκα

Η Αρίνα Σαμπαλένκα συνεχίζει να παίζει καλά στο χώμα.

Αν και η … άγνωστη Σιμάνοβιτς την δυσκόλεψε στο πρώτο σετ, η Λευκορωσίδα κέρδισε με 7-5, 6-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου θα παίξει με μία εκ των Ραχίμοβα και Φρεχ.

Στον τρίτο γύρο πέρασε και η Καμίλα Μπέγκου μετά το άνετο 6-3, 6-0 επί της Εράνι και θα βρει την Μούχοβα στον δρόμο της.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα