Στο «πόδι» το Προάστιο Καρδίτσας για τον Τσιτσιπά

Gazzetta team
Στο «πόδι» το Προάστιο Καρδίτσας για τον Τσιτσιπά
Στο Προάστιο της Καρδίτσας, στο χωριό του Στέφανου Τσιτσιπά οι συντοπίτες του Έλληνα τενίστα παρακολούθησαν με μεγάλη αγωνία τον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης, κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Παρά το ιδανικό ξεκίνημα, όταν προηγήθηκε με 2-0 σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να συνδυάσει τον πρώτο τελικό grand slam στην καριέρα του με τον τίτλο του Roland Garros, μιας και γνώρισε την ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Όλη η Ελλάδα ήταν καρφωμένη στις τηλεοράσεις της, παρακολουθώντας τη μάχη του Τσιτσιπά, αλλά πολύ περισσότερο στο χωριό του, το Προάστιο Καρδίτσας, όπου έστησαν γιγαντοοθόνες για το μεγάλο αυτό ματς.

Ο Δήμος Παλαμά όπου ανήκει διοικητικά το Προάστιο Καρδίτσας έχει ανακηρύξει τον Ελληνα τενίστα, επίτιμο δημότη από το 2018 και τώρα προτίθεται να του αφιερώσει το όνομα του στο Δημοτικό Στάδιο του χωριού ή στο γήπεδο του τένις, όπου περνούσε πολλές ώρες εκεί όταν βρισκότανε στο χωριό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται πλέον στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ αν είχε κατκατήσει τον τίτλο του Ρολάν Γκαρός θα ανέβαινε στο Νο3.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα