H ανάρτηση της Βερούλη όλο το… νόημα για την Σάκκαρη

H ανάρτηση της Βερούλη όλο το… νόημα για την Σάκκαρη
Η πρώην πρωταθλήτρια του ακοντισμού σε μία φράση εξήγησε γιατί πρέπει να αισθάνεται υπερήφανη η Σάκκαρη για την πορεία της στο Roland Garros.

Εκείνο το match point στο 5-4 του τρίτου σετ, σίγουρα στριφογυρνάει στο μυαλό της Μαρίας Σάκκαρη.

Ένα «αν». Ένας πόντος που θα την είχε στείλει στον τελικό, αλλά δεν ήρθε. Η ίδια αναφέρθηκε στην συνέντευξη Τύπου σε εκείνον τον πόντο, όμως τόνισε (και πολύ σωστά) πως μόνο κέρδη έχει να κρατήσει από το πως εξελίχθηκε ο αγώνας.

Κέρδη γιατί την επόμενη φορά, σε ένα τέτοιο match point δεν θα είναι… ρούκι, αλλά πολύ πιο έμπειρη και σοφή για να διαχειριστεί την κατάσταση χωρίς άγχος.

Πάνω στην πίεση που ομολόγησε πως ένιωσε εκείνη την στιγμή, στάθηκε μια άλλη σπουδαία πρωταθλήτρια που γνωρίζει καλά από τέτοιου είδους καταστάσεις.

Ο λόγος για την Αννα Βερούλη, την πρώην πρωταθλήτρια του ακοντισμού η οποία σε μία φράση της στα σόσιαλ, εξήγησε με τον καλύτερο τρόπο πόσο υπέροχη ήταν η προσπάθεια της Σάκκαρη, ακόμη κι αν το αποτέλεσμα στο τέλος δεν ήρθε.

«Οποιος δεν αισθάνθηκε την πίεση του αγώνα, όποιος δεν αισθάνθηκε τον φόβο της νίκης, δεν θα μπορέσει να καταλάβει πόσο υπέροχη ήταν η Μαρία Σάκκαρη! Συγχαρητήρια κορίτσι μου!» έγραψε στο προφίλ της στο Facebook.

To post της Βερούλη για την Σάκκαρη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα