Roland Garros: Δύο Ρωσίδες στα προημιτελικά

Newsroom
Roland Garros: Δύο Ρωσίδες στα προημιτελικά
Η Ντάρια Κασάτκινα και η Βερόνικα Κουντερμέτοβα πέρασαν στην 8αδα και κοντράρονται μεταξύ τους.

Ρωσικό «εμφύλιο» έβγαλε το πρώτο ζευγάρι για τα προημιτελικά του Roland Garros.

Η Ντάρια Κασάτκινα και η Βικτόρια Κουντερμέτοβα προκρίθηκαν στις «8» της διοργάνωσης, με την δεύτερη μάλιστα να κάνει και ανατροπή.

Η Κουντερμέτοβα, Νο29 στο ταμπλό, κέρδισε την Μάντισον Κις (Νο22) με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 6-1) παίζοντας καλύτερο τένις από την Αμερικανίδα που έδειξε σημάδια κόπωσης από τον προηγούμενο γύρο. Για το Νο29 της κατάταξης, αυτός θα είναι ο πρώτος προημιτελικός της καριέρας της σε grand slam.

Αντίθετα, για την Ντάρια Κασάτκινα θα είναι ο δεύτερος, μετά το 2018 (πάλι στο Roland Garros). Η 25χρονη Ρωσίδα κέρδισε πολύ πιο εύκολα την Καμίλα Γκιόργκι με 6-2, 6-2 σε 1 ώρα και 20 λεπτά και τώρα θα μονομαχήσει με την Κουντερμέτοβα για μια θέση στα ημιτελικά.

Να θυμίσουμε ότι τα άλλα δύο ματς που θα γίνουν σήμερα στις γυναίκες για να βγάλουν το δεύτερο ζευγάρι στην 8αδα, είναι τα Σβιόντεκ - Ζενγκ και Πεγκούλα - Μπέγκου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα