Indian Wells: Ερχεται blockbuster με Μεντβέντεφ και Ζβέρεφ

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πέρασε στον επόμενο γύρο, αλλά δεν ενθουσιάστηκε με το court του Indian Wells
Τρία σετ χρειάστηκαν για να προκριθούν στην φάση των «16» Μεντβέντεφ και Ζβέρεφ, όμως τα κατάφεραν και έκλεισαν ραντεβού στην επόμενη φάση.

Λίγο έλειψε να σβήσει το σερί του Ντανίλ Μεντβέντεφ στο Indian Wells, αλλά ο Ρώσος έστω και σε τρία σετ, πήρε το εισιτήριο για τον 4ο γύρο.

Επικράτησε του Ιλια Ιβάσκα με 6-2, 3-6, 6-1 και έκλεισε ραντεβού από τα… παλιά με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Γερμανός δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τον εαυτό του μετά τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του στο Roland Garros, καθώς κέρδισε τον Φινλανδό Ρουσουβουόρι με 7-5, 1-6, 7-5.

O Μεντβέντεφ πάντως πέρα από τη νίκη του, φρόντισε να αφήσει και το… στίγμα του με ένα σχόλιό του προς τον διαιτητή, για το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι αργός.

«Θα πάω για κατούρημα, τόσο αργά όσο αργό είναι και αυτό το court» είπε προς τον διαιτητή Λεϊλάνι, που με την σειρά του, του είπε να φερθεί πιο επαγγελματικά.

«Επαγγελματικά φέρομαι. Είπαν ότι θα έχουν σκληρή επιφάνεια κι αυτό δεν είναι σκληρή επιφάνεια» απάντησε ο Ρώσος…

Εκτός συνέχειας ο Ρουντ

O Κάσπερ Ρουντ γνώρισε άλλον ένα αποκλεισμό, αυτή τη φορά από τον Χιλιανό Γκαρίν με 6-4, 7-6. Ο Γκαρίν θα παίξει με τον Φόκινα στην επόμενη φάση καθώς ο Ισπανός επιβλήθηκε του Χατσάνοφ με 6-3, 1-6, 6-4.

Εκτός του Γκαρίν, το ταμπλό στους «16» έχει άλλον έναν Χιλιανό, τον Αλεχάντρο Ταμπίγιο, ο οποίος πέταξε εκτός τον Τζόρνταν Τόμπσον (6-3, 7-6) που στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει τον Τσιτσιπά. Αντίπαλός του Ταμπίγιο ο Τιάφο που επικράτησε με 6-3, 6-2 του Κούμπλερ.

Τέλος, Ρούμπλεφ και Νόρι έκλεισαν ραντεβού στον επόμενο γύρο μετά τις νίκες τους επί των Ουμπέρ (7-5, 6-3) και Ντάνιελ (6-7, 7-5, 6-2) αντίστοιχα.

 

INDIAN WELLS Τελευταία Νέα