Indian Wells: Στα προημιτελικά η Σάκκαρη μετά από απόσυρση της Σάβιλ (vid)

Η επέλαση της Μαρίας Σάκκαρη συνεχίζεται στο Indian Wells, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά καθώς μετά το 4-1 αποχώρησε λόγω τραυματισμού η Ντάρια Σάβιλ.

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Indian Wells για πρώτη φορά στην καριέρα της πήρε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, είδε την Ντάρια Σάβιλ να αποχωρεί λόγω τραυματισμού στο 4-1 του πρώτου σετ και περιμένει την Έλενα Ριμπάκινα, ούσα πανέτοιμη να φτάσει ακόμα πιο ψηλά στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Ντέρμπι για δύο γκέιμς και αποχώρηση στο 4-1

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, αν και ουσιαστικά σχεδόν στην αρχή τελείωσαν όλα. Τα δύο κορίτσια μπήκαν πολύ δυνατά και στα δύο πρώτα γκέιμς είδαμε μεγάλη μάχη και εξαιρετικά χτυπήματα και από την Ελληνίδα και την Αυστραλέζα. Η Σάκκαρη πήρε και τα δύο, ωστόσο το πρώτο κράτησε 13 λεπτά και το δεύτερο 9, κάτι που δείχνει και την μάχη που έγινε.

Η Σάκκαρη κατάφερε να πάρει και το 3ο, ωστόσο η Σάβιλ αντέδρασε μειώνοντας σε 3-1. Ουσιαστικά κάπου εκεί όλα τελείωσαν, καθώς στο γκέιμ αυτό η Αυστραλέζα έδειχνε να πονάει. Η Σάκκαρη στην συνέχεια έκανε το 4-1, με την Σάβιλ πριν ξεκινήσει το 6ο γκέιμ να ζητάει ιατρικό τάιμ άουτ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια. Επιστρέφοντας είπε στην Ελληνίδα πως δεν μπορεί να συνεχίσει και έτσι τελείωσε ο αγώνας για την φάση των «16» του Indian Wells, με την Σάκκαρη να παίρνει όπως αναφέραμε για πρώτη φορά στην καριέρα της την πρόκριση για τα προημιτελικά του συγκεκριμένου τουρνουά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

INDIAN WELLS WOMEN Τελευταία Νέα