Indian Wells: Μπαντόσα και Τζαμπέρ στα ημιτελικά (vids)

Newsroom
Indian Wells: Μπαντόσα και Τζαμπέρ στα ημιτελικά (vids)
Η Πάουλα Μπαντόσα και η Ονς Τζαμπέρ κέρδισαν χωρίς απώλεια σετ τις Κέρμπερ και Κονταβέιτ.

Το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών στις γυναίκες του Masters στο Indian Wells προέκυψε τα ξημερώματα. Αυτό το αποτελούν η Ονς Τζαμπέρ από την Τυνησία και η Πάουλα Μπαντόσα από την Ισπανία.

Η Τζαμπέρ κατάφερε να κερδίσει την Ανέτ Κονταβέιτ με 2-0 σετ (7-5, 6-3) σε ένα ματς που κράτησε 1 ώρα και 26 λεπτά. Παρά το γεγονός ότι δεν είχε πρώτο σερβίς (40%) η Τζαμπέρ κατάφερε να τελειώσει σε σημαντικά μεγαλύτερα ποσοστό τους πόντους στο δεύτερο σερβίς (62% έναντι 45%) και με πέντε μπρέικ στο ματς έφτασε στη νίκη. Στο πρώτο σετ προηγήθηκε 5-2, ισοφαρίστηκε, αλλά κράτησε το σερβίς της και έκανε μπρέικ για το 1-0, ενώ τα πράγματα έγιναν πιο απλά στο δεύτερο σετ όταν ήρθε το μπρέικ στο 3-3.

Με αυτή τη νίκη, η Τζαμπέρ εξασφάλισε για πρώτη φορά στην καριέρα της θέση στην πρώτη 10αδα της παγκόσμιας κατάταξης που θα βγει την Δευτέρα. Αυτή ήταν η 48η νίκη της για φέτος και έχει τις περισσότερες στο 2021 από κάθε άλλη τενίστρια.

Στις λεπτομέρειες η Μπαντόσα την Κέρμπερ

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Μπαντόσα στις λεπτομέρειες άφησε εκτός την φορμαρισμένη Κέρμπερ. Πήρε το πρώτο σετ με 6-4 και το δεύτερο με 7-5 και έγινε η πρώτη Ισπανή τενίστρια μετά το 2003 που φτάνει στα ημιτελικά του τουρνουά. Αυτός θα είναι ο δεύτερος ημιτελικός της σε 1000αρι τουρνουά μετά την Μαδρίτη τον Μάιο.

O ημιτελικός θα γίνει τα ξημερώματα του Σαββάτου το νωρίτερο στις 05:30, καθώς στις 04:00 θα γίνει ο άλλος ημιτελικός μεταξύ Αζαρένκα και Οσταπένκο.

 

INDIAN WELLS WOMEN Τελευταία Νέα