Ξέσπασε ο Τσιτσιπάς: «Όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με των άλλων» (pics)

Gazzetta team
Ξέσπασε ο Τσιτσιπάς: «Όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με των άλλων» (pics)
Με μία σειρά από posts ξέσπασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω twitter γράφοντας μεταξύ άλλων πως όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με την ζωή των άλλων, όπως και ότι λυπάται αυτούς που σχολιάζουν την καθημερινότητά του.

Στο επίκεντρο αρνητικών, αλλά και ειρωνικών σχολίων βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ύστερα από την προκλητική ανάρτησή του, μέσω της οποία μιλούσε για… δημιουργία Harrods στην Ελλάδα αλλά και για όσα άκουσε για την παρουσία του στο Ντουμπάι, όπου ήταν για τουρνουά.

Γι' αυτό και ο ίδιος θέλησε να δώσει μία σειρά απαντήσεων μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Σε μία κίνηση που σίγουρα δεν έχει συνηθίσει τον κόσμο...

«Όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με την ζωή των άλλων. Κουτσομπολεύω άρα υπάρχω», ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως: «Δεν μισώ και δεν πρόκειται να μισήσω αυτούς που σχολιάζουν. Απλά τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου. Όμως έχει πλάκα ταυτοχρόνως, δεν θα το κρύψω».

«Θα σε αγνοήσουν μέχρι να σε χρειαστούν», έγραψε στο επόμενο το tweet ενώ κατέληξε λέγοντας: «Στην ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Είναι απλό. Ο καθένας με τη διαταραχούλα του».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα