Κατσάνοφ: «Ίσως ο Στέφανος πρέπει να πάρει τηλέφωνο τον Μεντβέντεφ»

Newsroom
Κατσάνοφ: «Ίσως ο Στέφανος πρέπει να πάρει τηλέφωνο τον Μεντβέντεφ»
Στη συνέντευξη τύπου, μετά τον ημιτελικό αγώνα ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Κάρεν Κατσάνοφ, ο δεύτερος συμβούλευσε τον Έλληνα να τηλεφωνήσει στον... Μεντβέντεφ για να του πει πως είχε κερδίσει τον Τζόκοβιτς στο US Open.

Από τη νέα γενιά του τένις, στην οποία υπάγεται και ο Έλληνας σταρ Στέφανος Τσιτσιπάς, κανείς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον θρυλικό Νόβακ Τζόκοβιτς σε τελικό Γκραν Σλαμ εκτός από τον Ρώσο, «αιώνιο» αντίπαλο του Τσιτσιπά, Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Έτσι, ο Κάρεν Κατσάνοφ που σήμερα έχασε τη θέση στον τελικό μετά την ήττα που γνώρισε από τον Τσιτσιπά, συμβούλευσε έμμεσα τον Έλληνα να καλέσει τον Μεντβέντεφ για να του πει πως είχε κερδίσει τον Σέρβο. O 26χρονος Ρώσος, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την πρόβλεψή του για τον τελικό του Australian Open που θα μπορούσε να είναι μεταξύ του Τσιτσιπά και του Τζόκοβιτς, απάντησε: «Κανένας από τη γενιά μας δεν έχει νικήσει τον Νόβακ (Τζόκοβιτς) σε Γκραν Σλαμ εκτός από τον Ντανίλ (Μεντβέντεφ) στον τελικό του US Open. Ίσως ο Στέφανος θα πρέπει να καλέσει τον Ντανίλ και να τον ρωτήσει τι έκανε εκείνη τη μέρα. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό αλλά να του το πείτε μόλις έρθει (στη συνέντευξη τύπου)».

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα