Τσιτσιπάς: «Ωραία αίσθηση να κερδίζεις με τέτοιον κόσμο»

Newsroom
Τσιτσιπάς: «Ωραία αίσθηση να κερδίζεις με τέτοιον κόσμο»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε στην ποιότητα του παιχνιδιού του και… ζήτησε για μεσίτη στις κερκίδες ώστε να βρει σπίτι στη Μελβούρνη.

Χρησιμοποιώντας για άλλη μία φορά Αυστραλέζικη… slang ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το πρώτο του σχόλιο για το ματς στην καθιερωμένη on court συνέντευξη.

Ο Ελληνας τενίστας στάθηκε στο γεγονός ότι το παιχνίδι του, ήταν αξιόπιστο με διάφορα χτυπήματα, ενώ σημείωσε ότι βοήθησε το γεγονός ότι στα δικά του service game δεν αντιμετώπισε μεγάλη πίεση από τον Γκρίκσπουρ.

«Είχα ποικιλία στο παιχνίδι μου σήμερα και καλές τοποθετήσεις. Είναι σημαντικό ότι στο σερβίς μου δεν είχα μεγάλα ράλι κι αυτό βοήθησε. Όπως βοήθησε και ο καιρός» είπε στην πρώτη του τοποθέτηση για το ματς.

«Υπήρχαν στιγμές που δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, όμως όλα λειτούργησαν σωστά. Είναι ωραία αίσθηση να κερδίζεις με αυτόν τον κόσμο εδώ. Και παεμπιπτόντως… εξακολουθώ να ψάχνω για μεσίτη» πρόσθεσε αστειευόμενος για την προηγούμενη συνέντευξή του on court, όταν είχε πει ότι θα ήθελε να αγοράσει ένα σπίτι στη Μελβούρνη.

Ο Τσιτσιπάς ρωτήθηκε και για το ότι στο προηγούμενο ματς, αντί να υπογράψει αυτόγραφα, έδωσε έτοιμα στο κοινό, κάτι που δεν συνηθίζεται στο τένις. Και εξήγησε:

«Συνήθως όταν γυρίζω από τα ματς στο ξενοδοχείο, αφιερώνω μισή ώρα στον κόσμο. Είναι κάτι που πολλοί τενίστες αμελούν νομίζω. Υπάρχει κόσμος που δεν έχει τη δυνατότητα να έρθει στο γήπεδο να μας δει. Ετσι στέλνω αυτόγραφα σε ορισμένους φαν. Κι έφερα μερικά και εδώ».

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα