Τσιτσιπάς: Η παρατήρηση που δέχτηκε για coaching την ώρα του αγώνα (vid)

Newsroom
Τσιτσιπάς: Η παρατήρηση που δέχτηκε για coaching την ώρα του αγώνα (vid)
Η umpire του αγώνα του Τσιτσιπά με τον Περ του έκανε παρατήρηση για coaching με τον ίδιο να γελά.

Δύο φορές στην διάρκεια του αγώνα του με τον Μπενουά Περ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απασχόλησε την διαιτητή.

Στα μέσα του πρώτου σετ τον προειδοποίησε πως θα τιμωρηθεί για coaching, καθώς τον είδε να μιλά με τον πατέρα του.

Το σκηνικό, σύμφωνα με την ίδια τουλάχιστον, επαναλήφθηκε και έδωσε παρατήρηση στο Νο4 του κόσμου. Ωστόσο, από το βίντεο δεν είναι ξεκάθαρο αν όντως δίνει οδηγίες ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Η Μιριάν Βέλιοβιτς, προφανώς και λίγο επηρεασμένη από την… φήμη που έχει «χτίσει» ο Τσιτσιπάς (μιλάει αρκετά την ώρα των ματς, ενώ έχει πει πως είναι υπέρ του coaching στα παιχνίδια) του έδωσε warning, με τον ίδιο να γελάει.

«Στο είπα και πριν ότι θα το θεωρήσω αυτό coaching. Στο είπα στο τέλος του πρώτου σετ, θυμάσαι;» γύρισε και είπε στον Τσιτσιπά η Βέλιοβιτς.

Ο Στέφανος ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το περιστατικό όπου ανέφερε πως δεν είχε ιδέα γιατί δέχτηκε το warning καθώς «ήμουν μακριά από τον προπονητή μου και με πλάτη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα