Πρόεδρος Σερβίας: «Ζητήσαμε να μείνει ο Τζόκοβιτς στο σπίτι που νοίκιασε»

Κώστας Ευθυμιάδης
Πρόεδρος Σερβίας: «Ζητήσαμε να μείνει ο Τζόκοβιτς στο σπίτι που νοίκιασε»
Να φύγει ο Τζόκοβιτς από το ξενοδοχείο που μένουν πρόσφυγες και να πάει σε σπίτι το οποίο νοικιάζει στη Μελβούρνη ζητά η πολιτική ηγεσία της Σερβίας.

Το πολιτικό παρασκήνιο γύρω από την υπόθεση Τζόκοβιτς συνεχίζεται.

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς, μιλώντας στους Σέρβους δημοσιογράφους, αποκάλυψε πως μαζί με την πρωθυπουργό, Άνα Μπρνάμπιτς, κινούνται διπλωματικά και ζητούν από την Αυστραλία να επιτρέψει στον Τζόκοβιτς να φύγει από το ξενοδοχείο που μένουν πρόσφυγες και παράτυποι μετανάστες και να πάει να μείνει εσώκλειστος στο διαμέρισμα που έχει νοικιάσει για την παραμονή του στην Αυστραλία.

«Χθες το βράδυ μίλησα με τον Νόβακ για πρώτη φορά, την Πέμπτη το πρωί για δεύτερη φορά και η Άνα Μπρνάμπιτς παρακαλεί να του επιτραπεί να μην βρίσκεται στο διαβόητο ξενοδοχείο, αλλά στο σπίτι που νοίκιασε, όπου μπορεί να προετοιμαστεί για το τουρνουά. Αυτό ζήτησε ο Νόβακ από τη χώρα του, δεσμευτήκαμε, είναι υποχρέωσή μας. Η Μπρνάμπιτς θα μιλήσει με Αυστραλούς αξιωματούχους. Δεν είναι δίκαιο να κάνεις πολιτική εκστρατεία! Οι περισσότεροι τενίστες είναι ελεύθεροι με τις ίδιες συνθήκες και ο Νόβακ όχι» ανέφερε στους ρεπόρτερ ο Βούτσιτς.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα