Australian Open: Πρώτη απώλεια στο ταμπλό των γυναικών, δεν κατεβαίνει η Αντρεέσκου

Newsroom
Australian Open: Πρώτη απώλεια στο ταμπλό των γυναικών, δεν κατεβαίνει η Αντρεέσκου
Η Μπιάνκα Αντρεέσκου ανακοίνωσε πως δεν θα πάει Μελβούρνη λόγω της πανδημίας.

Η πρώτη σημαντική απουσία από το Australian Open στις γυναίκες, θα είναι αυτή της Μπιάνκα Αντρεέσκου.

Με ένα μακροσκελές μήνυμά της στα σόσιαλ, η τενίστρια από τον Καναδά ανακοίνωσε πως δεν θα πάει στο Tour της Αυστραλίας λόγω της πανδημίας και θα μείνει στην πατρίδα της για προπονήσεις.

H 21χρονη Καναδή είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά με τραυματισμούς, ενώ κόλλησε κι αυτή κορονοϊό. Από το Top10 έπεσε στο Νο46 στο τέλος της σεζόν και στο μήνυμά της ανέφερε πως λόγω των δύο αυτών γεγονότων, αλλά κι επειδή η πανδημία χτύπησε άσχημα την οικογένειά της, αποφάσισε να μην κάνει το ταξίδι στην Αυστραλία.

«Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα, για διάφορους λόγους. Πέρασε πολλές εβδομάδες σε καραντίνα, κάτι που με επηρέασε ψυχολογικά και σωματικά. Την ίδια ώρα, η γιαγιά μου πέρασε στην εντατική αρκετές εβδομάδες λόγω κορονοϊού, κάτι που με πλήγωσε αρκετά. Ολο αυτό ήταν βαρύ φορτίο για μένα. Θέλω να δώσω στον εαυτό μου επιπλέον χρόνο να αναρρώσω και να κάνω φιλανθρωπικές εργασίες, συνεχίζοντας τις προπονήσεις για να επιστρέψω πιο δυνατή από ποτέ. Γι’ αυτό και αποφάσισα να μην αρχίσω την σεζόν μου στην Αυστραλία, αλλά να περάσω επιπλέον χρόνο προπόνησης και σκέψης, ώστε να είμαι έτοιμη για την υπόλοιπη σεζόν του 2022» έγραψε μεταξύ άλλων.


 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα