Hellenic Championship: Αποσύρθηκε ο Μαροζάν

Δημήτρης Μύτικας
Hellenic Championship, Φάμπιαν Μαροζάν
Την συμμετοχή του από το Hellenic Championship απέσυρε ο Φάμπιαν Μαροζάν, μία ημέρα πριν την έναρξη των υποχρεώσεών του.

Απουσία τελευταίας στιγμής στο Vanda Pharmaceuticals Hellenic Championship ATP 250, με τον Φάμπιαν Μαροζάν ν' αποσύρεται από τη διοργάνωση.

Το τουρνουά της Αθήνας βρίσκεται σε εξέλιξη και τη δεύτερη ημέρα του. Βέβαια, τα απρόοπτα δεν σταματούν με τον Νο.8 του ταμπλό, Φάμπιαν Μαροζάν να αποσύρεται. Τη θέση του Ούγγρου τενίστα θα πάρει κάποιος Lucky Looser από τον δεύτερο γύρο των προκριματικών.

Σημειώνεται πως το πρόγραμμμα της Κυριακής (2/11) έχει έντονο ελληνικό... άρωμα με τον Στέφανο Σακελλαρίδη ν' αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του κόντρα στο Νο.6 του ταμπλό, Νούνο Μπόρχες. Το πρώτο σερβίς του ματς πρόκειται να γίνει στις 18:00 το απόγευμα.

 

Εισιτήρια για τις ημέρες του Vanda Pharmaceuticals Hellenic Championship 250 μπορείτε να προμηθευτείτε εδώ.

Δείτε τη συνέντευξη του Τζόρτζι Τζόκοβιτς στο Gazzetta

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ATP Τελευταία Νέα