Ναδάλ: Γέμισε εμπορικό κέντρο στο Μπρισμπέιν

Δημήτρης Ντζάνης
O Ναδάλ στο Μπρισμπέιν
Ο Ράφαελ Ναδάλ γέμισε εμπορικό κέντρο στο Μπρισμπέιν και εκεί μίλησε για την επιστροφή του στους αγώνες έπειτα από 12 μήνες. «Είμαι εδώ και αυτό είναι μία νίκη» δήλωσε ο 37χρονος Ισπανός.

O Ράφαελ Ναδάλ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Επειτα από απουσία ενός έτους ο Ισπανός βρίσκεται ήδη στην Αυστραλία για τη συμμετοχή του στο 250άρι τουρνουά στο Μπρισμπέιν, που ξεκινά την Κυριακή (31/12), ενώ θα ακολουθήσει το Australian Open.

Η παρουσία του 37χρονου παίκτη στην πόλη της ανατολικής Αυστραλίας, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

Ο κόσμος γέμισε εμπορικό κέντρο για να δει από κοντά τον Ναδάλ, που με τη σειρά του μίλησε για την αγωνιστική του κατάσταση και τα συναισθήματά του.

«Νιώθω πολύ καλύτερα απ' ό,τι υπολόγιζα πριν από έναν μήνα, θέλω να απολαύσω την επιστροφή μου στα γήπεδα. Δεν περιμένω πολλά σε αγωνιστικό επίπεδο, γιατί έχω έναν χρόνο να παίξω και αυτός είναι πολύς καιρός.

Γνωρίζω πως θα είναι μια δύσκολη διαδικασία στην αρχή και το μόνο που θέλω είναι να τα δώσω όλα στο γήπεδο και να νιώσω πως είμαι ανταγωνιστικός. Κάνω προπονήσεις σε υψηλή ένταση μόνο για έναν μήνα, οπότε το γεγονός ότι είμαι εδώ από μόνο του είναι μια νίκη», είπε ο Ναδάλ.

 

ATP Τελευταία Νέα