Ο Τσιτσιπάς προπονήθηκε με δεμένο το χέρι στη Βαρκελώνη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χτυπάει το μπαλάκι
O Στέφανος Τσιτσιπάς προπονήθηκε στη Βαρκελώνη φορώντας ειδική ταινία κινησιοθεραπείας στο δεξί του χέρι.

O Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται από την Κυριακή του Πάσχα στη Βαρκελώνη για τη συμμετοχή του στο 500άρι τουρνουά, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Θα είναι το δεύτερο τουρνουά σε χωμάτινη επιφάνεια για τον 24χρονο Έλληνα στη σεζόν, μετά το Μόντε Κάρλο. Ο Τσιτσιπάς έκανε την πρώτη του προπόνηση στα γήπεδα της Βαρκελώνης, περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλό του στο 2ο γύρο, που Θα βγει από τη συνάντηση ανάμεσα στον Αργεντινό Πέδρο Κατσίν και τον Ολλανδό, Γκις Μπρόουερ.

Ο Τσιτσιπάς Νο 2 στο ταμπλό συνεχίζει να αντιμετωπίζει τις ενοχλήσεις στον ώμο και στην πρώτη του προπόνηση στη Βαρκελώνη, φορά στο δεξί του χέρι ειδική ταινία κινησιοθεραπείας από τον καρπό μέχρι τον ώμο.

Παράλληλα με το μονό ο Τσιτσιπάς θα πάρει και στο διπλό, όπου με συμπαίκτη τον Γάλλο, Νίκολας Μαχούτ θα αντιμετωπίσουν την Τρίτη (18/4) για τον 1ο γύρο τους Μάτβε Μίντελκουπ (Ολλανδία) και Αντρέας Μις (Γερμανία).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα