Νίκες με ανατροπές για Ρούμπλεφ και Ζβέρεφ στο Ντουμπάι

Newsroom
Νίκες με ανατροπές για Ρούμπλεφ και Ζβέρεφ στο Ντουμπάι
Ο Αντρέι Ρούμπλεφ και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δυσκολεύτηκαν, αλλά εξασφάλισαν την πρόκριση στη φάση των «16» στο 500άρι τουρνουά του Ντουμπάι. Σειρά παίρνει την Τρίτη ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Με δύσκολες νίκες άρχισαν ο Αντρέι Ρούμπλεφ και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ την προσπάθειά τους στο 500άρι τουρνουά στο Ντουμπάι.
Ο Ρούμπελ, κάτοχος του τίτλου και Νο.2 στα ταμπλό χρειάστηκε μια μεγάλη ανατροπή στο 1ο σετ απέναντι στον Φίλιπ Κραϊνοβιτς μέχρι να φθάσει στο 7-5, 6-2 και να περάσει στη φάση των «16».

Ο Σέρβος προηγήθηκε 5-2, όμως ο Ρούμπλεφ με πέντε σερί games πήρε το σετ με 7-5, για να κυριαρχήσει στο δεύτερο. Στον επόμενο γύρο ο Ρούμπλεφ θα παίξει με τον Αλεχάντρο Ντανίντοβιτς Φόκινα. Ο Ισπανός νίκησε τον Μαλέκ Τζαζίρι με 6-2, 6-0. Για τον 39χρονο Τυνήσιο αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην επαγγελματική του καριέρα.

Ο Ζβέρεφ χρειάστηκε τη δική του ανατροπή για να νικήσει τον Τσέχο, Γίρι Λεχέτσκα με 4-6, 6-3, 6-4 και να προκριθεί στην επόμενη φάση. Στο 3ο σετ ο 25χρονος Γερμανός πέτυχε break στο 9ο game για το 5-4 και μετά σερβίροντας, έφθασε στο 6-4 και στην τελική επικράτηση.

Την πρόκριση εξασφάλισαν επίσης ο Θανάσης Κοκκινάκης επικρατώντας του Κουεντίν Χαλίς με 6-4, 7-6(9) και ο Λορέντζο Σονέγκο επί του Ελβετού, Μαρκ-Αντρέα Χέσλερ με 7-5, 6-3.

Aπό το πρόγραμμα της Τρίτης (28/2) ξεχωρίζει ο αγώνας του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Τσέχο, Τόμας Μάχακ, με τον Σέρβο να γιορτάζει από την Καθαρά Δευτέρα (27/2) ένα νέο ρεκόρ, τις 378 εβδομάδες συνολικά στην καριέρα του στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

 

ATP Τελευταία Νέα