Τσιτσιπάς: Αρχή από το Μόντρεαλ στον δρόμο για το US Open

Newsroom
Τσιτσιπάς: Αρχή από το Μόντρεαλ στον δρόμο για το US Open
Στις 8 Αυγούστου επιστρέφει στα court ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς δηλώθηκε στο Καναδέζικο Masters.

Το Tour στην σκληρή επιφάνεια εν όψει US Open, θα αρχίσει από το Μόντρεαλ για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Ελληνας τενίστας θα ξεκουραστεί για λίγες ημέρες και θα αρχίσει τους αγώνες στις 8 Αυγούστου από το Καναδέζικο Masters πριν πάει για την συνέχεια στις ΗΠΑ.

Στη λίστα του Μόντρεαλ βρίσκονται όλα τα μεγάλα ονόματα για την ώρα, όμως αυτό είναι πολύ πιθανό να αλλάξει τις επόμενες εβδομάδες, καθώς αρκετοί δεν ξέρουν αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν τότε.

Ο Τσιτσιπάς θα δώσει στο Μόντρεαλ τον επόμενο αγώνα του, αφού δεν έχει δηλώσει συμμετοχή σε κάποιο από τα τουρνουά των προηγούμενων εβδομάδων, με σημαντικότερο βεβαίως το 500άρι της Ουάσινγκτον (1-7 Αυγούστου).

Στη λίστα του Μόντρεαλ βρίσκονται και οι Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Ζβέρεφ, ωστόσο ο Ισπανός και ο Γερμανός δεν είναι βέβαιο αν θα μπορέσουν να αγωνιστούν λόγω προβλημάτων τραυματισμού, ενώ για τον Τζόκοβιτς, το ζήτημα με τον εμβολιασμό δεν αφορά μόνο τις ΗΠΑ, αλλά και τον Καναδά, καθώς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μπει στη χώρα χωρίς εμβόλιο και απλά ελπίζει να έχει αλλάξει ως τότε η νομοθεσία.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα