ATP Finals: Ο Μεντβέντεφ μαθαίνει αντίπαλο στα ημιτελικά

Newsroom
ATP Finals: Ο Μεντβέντεφ μαθαίνει αντίπαλο στα ημιτελικά
Ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων στο Τορίνο με τις αναμετρήσεις Ρούμπλεφ- Ρουντ και Τζόκοβιτς- Νόρι.

Η φάση των ομίλων στο ATP Finals ολοκληρώνεται σήμερα και έχει μείνει να δούμε ποιος θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Από τον πρώτο όμιλο χθες ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πήρε την πρώτη θέση τελειώνοντας αήττητος την πρώτη φάση, καθώς επικράτησε και του Γιάνικ Σίνερ με 2-1 σετ (6-0, 6-7, 7-6) σε ένα συναρπαστικό, όπως εξελίχθηκε, παιχνίδι, όπου ο Ιταλός είχε δύο match point στο τρίτο σετ, αλλά ο Ρώσος κατάφερε να γυρίσει την κατάσταση.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ήταν αυτός που πήρε το δεύτερο εισιτήριο καθώς κέρδισε εύκολα τον Χουμπέρτ Χουρκάτζ με 2-0 σετ (6-2, 6-4) και ήδη γνωρίζει πως στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Μεντβέντεφ από την πλευρά του θα μάθει σήμερα με ποιον θα παίξει. Με τον Τζόκοβιτς σίγουρα πρώτο στον όμιλο (παίζει στις 22:00 σε αδιάφορο ματς με τον Κάμερον Νόρι) όλο το ενδιαφέρον είναι στο παιχνίδι που θα γίνει στις 15:00. Εκεί ο Αντρέι Ρούμπλεφ θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για την 4αδα.

Οι δύο αντίπαλοι έχουν συναντηθεί 4 φορές στο παρελθόν, με τον Ρούμπλεφ να έχει κερδίσει και τα τέσσερα ματς. Τα δύο από αυτά μάλιστα ήταν φέτος σε Australian Open (φάση των «16») και Μόντε Κάρλο (ημιτελικός), ενώ τα άλλα δύο παιχνίδια ήταν στο Αμβούργο το 2019 και το 2020.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ATP FINALS Τελευταία Νέα