Ναδάλ: «Από τους κορυφαίους ο Ρονάλντο, να παραμείνει στη Ρεάλ ο Ζιντάν»

Ναδάλ: «Από τους κορυφαίους ο Ρονάλντο, να παραμείνει στη Ρεάλ ο Ζιντάν»
Ο Ράφα Ναδάλ μίλησε για την αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ρονάλντο αλλά και τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ράφα Ναδάλ έπαιξε στην Μαδρίτη και είχε την ευκαιρία να μιλήσει στα ΜΜΕ της χώρας του για διάφορα θέματα και φυσικά για ποδόσφαιρο.

Ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας είδε τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι και σημείωσε: «Παρακολούθησα το παιχνίδι, ως οπαδός είμαι περήφανος για την ομάδα μου, με όλες τις δυσκολίες της σεζόν, με 60 τραυματισμούς, είναι δύσκολο να είμαστε εκεί που είμαστε, στους ημιτελικούς, ενώ ακόμα αγωνιζόμαστε και για τη LaLiga».

Ο Ράφα Ναδάλ μίλησε επίσης για την Μπαρτσελόνα της δεκαετίας του '90 που έπαιζε ο θείος του Μιγκέλ Άνχελ Ναδάλ και στάθηκε στον Βραζιλιάνο Ρονάλντο που έπαιξε μαζί του μια σεζόν στην ομάδα της Βαρκελώνης: «Ήταν ένας από τους αγαπημένους μου ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, έναν από τους καλύτερους παίκτες που έχω δει να παίζει».

Madrid Open: «Δίπλα» στον Ναδάλ ο Ρονάλντο (vid)

Στο τέλος αναφέρθηκε στον Ζινεντίν Ζιντάν και είπε πως εάν ήταν στο χέρι του θα τον κρατούσε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης:«Για μένα 100%, ο Ζιντάν είναι ένα από τους αγαπημένους μου, υπέροχο άτομο, εξαιρετικές αξίες για τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη σεζόν που έχει πάει πολύ καλά, με όλη την κακή τύχη, είναι δύσκολο να του ζητήσω περισσότερα. Εάν ήταν αυτός που αποφασίζει, δεν θα είχα καμία αμφιβολία ότι ο Ζιντάν είναι ο ιδανικός για την επόμενη σεζόν».

 

Τελευταία Νέα