Miami Open: Αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού η Χάλεπ (pic)

Gazzetta team
Miami Open: Αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού η Χάλεπ (pic)
Λίγες ώρες πριν από τον αγώνα του 3ου γύρου με την Σεβάστοβα η Σιμόνα Χάλεπ απέσυρε τη συμμετοχή της από τo Miami Open.

Άδοξα ολοκληρώθηκε η παρουσία της Σιμόνα Χάλεπ στο Miami Open.

Η Ρουμάνα που είναι στο Νο3 κόσμου αναγκάστηκε να αποσυρθεί εξαιτίας τραυματισμού λίγες ώρες πριν από τον αγώνα του 3ου γύρου με την Αναστασία Σεβάστοβα. Θυμίζουμε στον 2ο γύρο πέτυχε την 400η νίκη της καριέρας της κόντρα στην Καρολίνα Γκαρσία.

«Λυπάμαι πολύ που πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου από τα μονά και τα διπλά του Miami Open, αλλά ο τραυματισμός μου δεν μου επιτρέπει να αγωνιστώ εδώ όπως θα ήθελα. Είμαι λυπημένη που δεν μπορώ να συνεχίσω, ήθελα να έρθω εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου αυτό και να παίξω σε όσα περισσότερα ματς μπορώ, κάτι που δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω.

Ελπίζω να μπορέσω να επιστρέψω την επόμενη χρονιά πιο υγιής και καλύτερη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές του Miami Open και στη WTA για όλη την προσπάθεια να κάνει οργανώσει αυτό το υπέροχο τουρνουά κάτω από τις ασφαλέστερες δυνατές συνθήκες», έγραψε η Σιμόνα Χάλεπ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα