ΕΦΟΑ: Δημόσια στήριξη πρωταθλητών τους τένις στον Γκλαβά

Αντώνης Πατσούρας
ΕΦΟΑ: Δημόσια στήριξη πρωταθλητών τους τένις στον Γκλαβά
Η Λένα Δανιηλίδου, ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης, ο Θοδωρής Αγγελίνος και άλλοι Έλληνες πρωταθλητές του τένις υποστηρίζουν δημόσια την υποψηφιότητα του Θοδωρή Γκλαβά για στις εκλογές της ΕΦΟΑ.

Με επιστολή τους προς τα ΜΜΕ σπουδαία ονόματα του ελληνικού τένις εκφράζουν δημόσια την υποστήριξη τους στον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΦΟΑ (εκλογές 27/3) Θοδωρή Γκλαβά.

Την επιστολή υπογράφουν οι Λένα Δανιηλίδου, Κωνσταντίνος Οικονομίδης, Θοδωρής Αγγελίνος, Παντελής Μοσχούτης, Χριστίνα Ζαχαριάδου, Πάρις Γεμουχίδης Βασίλης Μαζαράκης, Σόλων Πέππας, Γιάννης Βλάχος, Τάσος Βασιλειάδης, Εύα Ρούσση και Λευτέρης Αλεξίου.

Αναλυτικά:

«Το ελληνικό τένις βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Σε λίγες μέρες θα κριθεί αν θα ακολουθήσει την πεπατημένη των τελευταίων δεκαετιών ή αν θα επιχειρήσειένα πραγματικό άλμα μπροστά, αλλάζοντας επίπεδο και δίνοντας ώθηση σε όλους όσους ασχολούνται με αυτό.

Έχοντας περάσει όλα τα χρόνια της ζωής μας στα γήπεδα του τένις γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες και τις προτεραιότητες κάθε αθλητή, σε όλες τις φάσεις της διαδρομής του. Γνωρίζουμε καλά τι χρειάζεται ο ασκούμενος, ο μικρής ηλικίας αθλητής, το ταλέντο που μπορεί να ξεχωρίσει, όσοι κάνουν πρωταθλητισμό και θέλουν να διακριθούν εγχώρια και διεθνώς.

Γνωρίζουμε τις ανάγκες των σωματείων και των συλλόγων, των βετεράνων και των προπονητών που κρατάνε το άθλημα ζωντανό και θέλουν να έχουν ακόμα μεγαλύτερη στήριξη από την ομοσπονδία.

Η υποψηφιότητα του Θοδωρή Γκλαβά για την προεδρία της ΕΦΟΑ μπορεί να δώσει στο άθλημα τη νέα δυναμική που χρειάζεται. Με τις πλούσιες εμπειρίες του ως αθλητής σε υψηλό επίπεδο και με τη σημαντική επαγγελματική διαδρομή του,μπορεί να σηματοδοτήσει την επανεκκίνηση του αθλήματος και του πέρασμά του σε μια νέα δημιουργική εποχή. Γι’ αυτό και στηρίζουμε την υποψηφιότητά του.

Οι υπογράφοντες
Λένα Δανιηλίδου
Κωσταντίνος Οικονομίδης
Θοδωρής Αγγελίνος
Βασίλης Μαζαράκης
Πάρης Γεμουχίδης
Σόλων Πέππας
Νίκος Ροβάς
Παντελής Μοσχούτης
Χριστίνα Ζαχαριάδου
Γιάννης Βλάχος
Τάσσος Βασιλειάδης
Λευτέρης Αλεξίου
Εύα Ρούσση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θοδωρής Γκλαβάς: «Το ελληνικό τένις έχει ανάγκη από επανεκκίνηση»

ΕΦΟΑ: Υποψήφια για την ΕΟΕ η Αγγελική Κανελλοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα