Μάχη Ναδάλ-Φέντερερ θέλει ο Πέρεθ στα εγκαίνια του «Santiago Bernabéu»

Gazzetta team
Μάχη Ναδάλ-Φέντερερ θέλει ο Πέρεθ στα εγκαίνια του «Santiago Bernabéu»
Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν ότι ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ έχει συμφωνήσει με τον Ράφα Ναδάλ για να πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης στα εγκαίνια του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Είναι γνωστή η αγάπη του Ράφα Ναδάλ για τη Ρεάλ Μαδρίτης με το όνομα του να έχει ακουστεί στο παρελθόν και για τη θέση του προέδρου της "Βασίλισσας".

Αν και ο θείος του Μιγκέλ Άνχελ ήταν παίκτης της Μπαρτσελόνα ο Ράφα δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τη Ρεάλ Μαδρίτης και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της Φλορεντίνο Πέρεθ.

Αυτή την περίοδο συνεχίζονται τα έργα για την κατασκευή του νέου "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", το οποίο και θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2022, και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία ο Πέρεθ έχει συμφωνήσει με τον Ναδάλ για να δώσει αγώνα επίδειξης στα εγκαίνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στα εγκαίνια είναι μεγάλη η πιθανότητα να δούμε έναν αγώνα επίδειξης ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ και στον Ρότζερ Φέντερερ. Εάν μάλιστα συμβεί θα "σπάσει" και το παγκόσμιο ρεκόρ όσο αφορά τους θεατές σε αγώνα τένις.

Το νέο στάδιο θα έχει 81.000 θέσεις και φυσικά θα είναι γεμάτο στα εγκαίνια. Έως σήμερα το παγκόσμιο ρεκόρ το έχει η Νότιος Αφρική (Κέιπ Τάουν) αφού το 2020 τον αγώνα του Φέντερερ με τον Ναδάλ παρακολούθησαν 51,954 θεατές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φέντερερ - Ναδάλ 2-1: Παγκόσμιο ρεκόρ με 51.954 στο Κέιπ Τάουν (vids)

Ναδάλ: «Θα μου άρεσε να γίνω πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης!»

 

Τελευταία Νέα