Κύργιος: Χώρισε και ξέσπασε στην πρώην αγαπημένη του (pic)

Gazzetta team
Κύργιος: Χώρισε και ξέσπασε στην πρώην αγαπημένη του (pic)
Από τις αγκαλιές και τις καρδούλες κατά την διάρκεια του Australian Open στον επεισοδιακό χωρισμό λίγες ημέρες μετά... Ο Νικ Κύργιος δεν είναι πια με την Κιάρα Πάσσαρη.

Πριν από λίγες ημέρες ο Νικ Κύργιος κέρδιζε μια θέση στον 3ο γύρο του Australian Open και έστελνε φιλάκια και όρκους αγάπης στην Κιάρα Πάσσαρη.

Το κορίτσι αυτό του έκλεψε την καρδιά τους τελευταίους μήνες, της καραντίνας στην Αυστραλία, αλλά όπως έχει πει και ο Νικ θέλει να αλλάζει συνεχώς τις κοπέλες του.

Ο Νικ και η Κιάρα δεν είναι πλέον μαζί. Ο λόγος δεν έγινε γνωστός αλλά η κοπέλα δημοσιεύσε τις συνομιλίες τους στα social media και εκείνος της έγραψε πως τον αηδιάζει!

«Γελάω με τον εαυτό μου που πίστεψα έναν....», έγραψε η Κιάρα και ο Νικ απαντά: «Χαχαχα, έχεις έναν άλλον άνδρα εκεί. Με αηδιάζεις... απόλαυσε τη ζωή σου».

Εκείνη συνεχίζει τον διάλογο: «Τα είπες όλα μόνος σου χωρίς καν να ξέρεις. Συγγνώμη αν σιχαίνεσαι τον εαυτό σου» αλλά και αυτός δεν πάει πίσω: «Καλή τύχη με το να είσαι στην Καμπέρα για το υπόλοιπο της ζωής σου... χαχαχα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κύργιος: «Δεν έχω σοβαρή σχέση, αλλάζω τις κοπέλες κάθε εβδομάδα»

Τομλγιάνοβιτς: Η πρώην κοπέλα του Κύργιου περνάει καλύτερα με τον σκύλο της (pics & vid)

 

Τελευταία Νέα