Vienna Open: Την Πέμπτη (21:00) η «μάχη» Τσιτσιπά-Ντιμιτρόφ (vid)

Gazzetta team
Vienna Open: Την Πέμπτη (21:00) η «μάχη» Τσιτσιπά-Ντιμιτρόφ (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει την Πέμπτη (21:00, Cosmote Sport 6) τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στη Βιέννη με έπαθλο μια θέση στους "8" του Vienna Open.

To ημερολόγιο έγραφε 5 Οκτωβρίου 2020 και στο Παρίσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς παίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Ο Έλληνας τενίστας βγάζει νοκ άουτ τον Βούλγαρο στον αγώνα του 4ου γύρου του Roland Garros και είναι για πρώτη φορά στην καριέρα του στους "8".

Μετά από 3 εβδομάδες

Μετά από 24 ημέρες οι δυο τους θα βρεθούν ξανά αντίπαλοι στο κορτ με έπαθλο πάλι μια θέση στα προημιτελικά. Αυτή τη φορά δεν παίζουν στο Roland Garros αλλά στο Vienna Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα και ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ θέλει να πάρει ρεβάνς!

Το παιχνίδι τους θα ξεκινήσει κοντά στις 21:00 (Cosmote Sport 6) στο κεντρικό κορτ του Vienna Open όντας το 4ο και τελευταίο παιχνίδι της 4ης ημέρας (έναρξη 15:00).

Η αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Ντιμιτρόφ θα αρχίσει μετά από την "μάχη" του Τιμ με τον Γκάριν (19:00, Cosmote Sport 6).

Ο Έλληνας απέκλεισε στον 1ο γύρο τον Λέναρντ Στρουφ και ο Βούλγαρος τον Κάρεν Κατσάνοφ και το παιχνίδι τους αναμένεται να είναι συγκλονιστικό.

 

Τελευταία Νέα