Italian Open: Την Τετάρτη (16:00) η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στη Ρώμη

Gazzetta team
Italian Open: Την Τετάρτη (16:00) η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στη Ρώμη
Ο Έλληνας τενίστας κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη (16:00, Cosmote Sport 6) στη Ρώμη απέναντι στον Ιταλό Γιάνικ Σίνερ.

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει στο Italian Open της Ρώμης στο οποίο το 2019 είχε φτάσει έως τα ημιτελικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας αντιμετωπίζει την Τετάρτη στον 2ο γύρο τον 19χρονο Ιταλό Γιάνικ Σίνερ με το παιχνίδι τους να είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16:00 με απευθείας μετάδοση από το Cosmote Sport 6.

Οι δυο τους έχουν παίξει άλλη μια φορά στη Ρώμη το 2019 και ο Έλληνας είχε επικρατήσει με 6-3, 6-2. Ο Ιταλός είναι στο Νο81 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει δείξει πως είναι ικανός για όλα.

Πριν από την έναρξη των αγώνων προπονήθηκε από κοινού με τον Ράφα Ναδάλ. Για τον Ισπανό έφτασε η μεγάλη ώρα και για πρώτη φορά μετά από την 1η Μαρτίου θα εισέλθει την Τετάρτη στο κορτ για αγώνα.

Ο 9 φορές νικητής του Masters της Ρώμης θα παίξει στις 20:00 με τον συμπατριώτη του Καρένιο Μπούστα ο οποίος έφτασε έως τα ημιτελικά του US Open.

Πρεμιέρα έχει στις 14:00 και ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι του μετά από την απόβολή του από το US Open θ' αντιμετωπίσει τον Ιταλό Σαλβατόρε Καρούζο.

Στις 16:00 θα δούμε και τον αγώνα της Βένους Ουίλιαμς με την Βικτόρια Αζαρένκα και στις 20:00 το παιχνίδι της Ελίνα Σβιτολίνα με την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα.

Η Σιμόνα Χάλεπ θα παίξει στις 14:00 με την Γιασμίν Παολίνι ενώ στις 12:00 έχει προγραμματιστεί ο αγώνας του Μάριν Τσίλιτς με τον Νταβίντ Γκοφέν.

To τουρνουά έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 6.

 

Τελευταία Νέα