Κορονοϊός: Ο Μπομπ δώρισε 1200 δολάρια και θα βγει ραντεβού με την Μπουσάρ (pic)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο Μπομπ δώρισε 1200 δολάρια και θα βγει ραντεβού με την Μπουσάρ (pic)
Η Τζίνι Μπουσάρ σε live εκπομπή στο instagram συγκέντρωσε χρήματα για να καταπολεμηθεί ο κορονοϊός και έκλεισε και ραντεβού με τον πιο γαλαντόμο φαν της.

Πριν από λίγες εβδομάδες είχε "δηλώσει" μόνη στα social media και οι προτάσεις από φαν της έπεσαν... βροχή.

Όλοι ζητούσαν ένα ραντεβού από την όμορφη τενίστρια από τον Καναδά η οποία δεν πάει πολύ καιρός (6 χρόνια) από τότε που έφτασε έως το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η όμορφη Τζίνι Μπουσάρ κάνει τον δικό της αγώνα για να συγκεντρωθούν για να βοηθήσει το σύστημα υγείας για ν' αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις του κορονοϊού(covid-19).

Μαζί με την δημοσιογράφο Άλις ΛαΦορς αποφάσισαν το βράδυ του Σαββάτου (11/4) να κάνουν live εκπομπή στο instagram για να μαζέψουν χρήματα γι' αυτό το σκοπό.

Η ανταπόκριση ήταν τεράστια. Πολλοί φαν της τενίστριας έστειλαν σ' εκείνη καρδούλες και την καλούσαν σε ραντεβού αλλά η Άλις ζήτησε να γίνουν δωρεές για το σύστημα υγείας και ο πιο γαλαντόμος θα κέρδιζε μια συνάντηση με τον Μπουσάρ.

Ο πιο large ήταν ένας τύπος που έγραφε με το όνομα Μπομπ. Δήλωσε ερωτευμένος με την Τζίνι και πρόσφερε 1200 δολάρια! Εκείνη αποδέχτηκε την πρόκληση και έκανε και πλάκα και με το ... χαρτί υγείας.

Ο Μπομπ κέρδισε την Τζίνι και τώρα μένει να μάθουμε πότε θα συναντηθούν. Εκεί θα εξηγήσει σ' εκείνη γιατί τα κάνει όλα αυτα...

 

Τελευταία Νέα