Η μαμά του Τσιτσιπά μοιράζει παντού σοκολάτες και δώρα, o Στέφανος θέλει να... χαλαρώσει!

Gazzetta team
Η μαμά του Τσιτσιπά μοιράζει παντού σοκολάτες και δώρα, o Στέφανος θέλει να... χαλαρώσει!
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να... χαλαρώσει η μάνα του με τη γενναιοδωρία της!

Η κυρία Τσιτσιπά μοιράζει δώρα στον κόσμο όπου κι αν παίζει ο γιος της! Σοκολάτες, εισιτήρια, νερά σε θαυμαστές...

Φαινόμενο που δεν πέρασε απαρατήρητο στη Σαγκάη με τους δημοσιογράφους να ρωτούν τον Στέφανο Τσιτσιπά αν αυτό συμβαίνει κι αλλού.

«Παντού. Της λέω μερικές φορές, "μαμά χαλάρωσε, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο". Οι άνθρωποι το εκτιμούν και το αγαπούν, αλλά μερικές φορές είμαι στα αποδυτήρια και μου φέρνει μπάλες για να υπογράψω για τον κόσμο που είναι έξω. Λέω, "ας χαλαρώσουμε!".

Βοηθάει πολύ και κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν ωραία. Της αρέσει να δίνει και ο κόσμος τη λατρεύει. Σήμερα ερχόταν προς την προπόνησή μου και ο κόσμος φώναζε το όνομά της. Περνούσε ο Φονίνι και αναρωτιόταν γιατί όλοι φώναζαν "μαμά". Είχε πλάκα. Και είμαι πολύ χαρούμενος που είναι έτσι τα πράγματα, αυτό είναι σίγουρο. Είμαι χαρούμενος που κάνει τον κόσμο χαρούμενο».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED