Η Κόλινς «κράζει» δημόσια τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Gazzetta team
Η Κόλινς «κράζει» δημόσια τον Νόβακ Τζόκοβιτς
«Είναι εύκολο για κάποιον που έχει κερδίσει σχεδόν 150 εκατομμύρια στην καριέρα του, να λέει στους άλλους τι να κάνουν με τα χρήματά τους», έγραψε για τον Τζόκοβιτς η Κόλινς.

Τον εκνευρισμό και το ξέσπασμα της Ντανιέλε Κόλινς προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νόβακ Τζόκοβιτς για "αποχή" από το US Open.

Η Αμερικανίδα κατηγορεί δημόσια με κείμενο της στα social media το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ο οποίος είναι και εκπρόσωπος των παικτών στην ATP, σημειώνοντας με έμφαση πως εάν έχεις 150.000.000 δολάρια είναι εύκολο να λέει στους άλλους τι να κάνουν με τα χρήματα τους και την καριέρα τους.

Η Κόλινς που είναι σήμερα στο Νο51 και έχει φτάσει έως το Νο23 θέλει φυσικά να διεξαχθεί το US Open αφού όπως και άλλοι παίκτες έτσι και εκείνη έχει να παίξει από τον Φεβρουάριο και δεν έχει έσοδα.

«Κανείς μας δεν είχε την ευκαιρία να κερδίσει χρήματα από τον περασμένο Φεβρουάριο. Αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία για τους παίκτες, ώστε να αρχίσουν να κερδίζουν ξανά χρήματα και ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου λέει ότι μπορεί να μην παίξει επειδή θα επιτρέπεται να φέρει μόνο ένα άτομο μαζί του και θα πρέπει να αφήσει πίσω την ομάδα του.

Είναι εύκολο για κάποιον που έχει κερδίσει σχεδόν 150 εκατομμύρια στην καριέρα του, να λέει στους άλλους τι να κάνουν με τα χρήματά τους και αργότερα να απορρίπτει να παίζει στο US Open.

Για εμάς όμως, τους περισσότερους παίκτες, που δεν ταξιδεύουμε μαζί με ολόκληρη ομάδα, είναι ανάγκη να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε ξανά. Θα ήταν ωραίο αν ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου στήριζε αυτή την ευκαιρία και δεν τη χάλαγε για όλους τους παίκτες και τους φιλάθλους», έγραψε η 26χρόνη από την Φλόριντα.

  • Tags:
 

US OPEN Τελευταία Νέα