Roland Garros: Στη μάχη ο Φέντερερ και η Σερένα!

Gazzetta team
Roland Garros: Στη μάχη ο Φέντερερ και η Σερένα!
Την Δευτέρα θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους στο Roland Garros ο Ρότζερ Φέντερερ και η Σερένα Ουίλιαμς. Στη μάχη και η νικήτρια του 2020 Ίγκα Σβιάτεκ.

Δυο θρυλικές μορφές του παγκόσμιου τένις θα εισέλθουν την Δευτέρα στο Philippe Chartier στο Παρίσι για να ξεκινήσουν τους αγώνες τους στο Roland Garros.

Ο Ρότζερ Φέντερερ με τα 20 Grand Slam επιστρέφει μετά από 2 χρόνια στο Παρίσι για να παίξει στην πρεμιέρα με τον Ντένις Ιστόμιν σ' ένα παιχνίδι που δεν θα ξεκινήσει πριν απο τις 17:00.

Από την άλλη η Σερένα Ουίλιαμς των 23 Grand Slam και των 3 τίτλων στο Roland Garros θα εγκαινιάσει το νυχτερινό πρόγραμμα του τουρνουά αφού έως και το 2020 τα παιχνίδια το βράδυ οδηγούνταν σε διακοπή λόγω έλλειψης φωτισμού.

Η 39χρονη Αμερικανίδα θα παίξει στις 22:00 με την Ίρινα Μπέγκου.

Στις 13:00 πάντα στο κεντρικό κορτ θα δούμε και την πρεμιέρα της νικήτριας του Roland Garros 2020 Ίγκα Σβιάτεκ απέναντι στην Γιουβάν ενώ μετά από αυτό το παιχνίδι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα παίξει με τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ και μένει να δούμε εάν θα καταφέρει για πρώτη φορά να συνεχίσει στον 2ο γύρο.

Στην 2η ημέρα (31/5) δεν έχουμε δράση για την Ελλάδα αλλά θα δούμε επίσης την Μουγκουρούθα, την Κένιν, τον Σίνερ ενώ το απόγευμα θα μάθει και τον αντίπαλο του στον 2ο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς (εάν περάσει τον Σαρντί) αφού παίζουν ο Κόρντα με τον Μαρτίνεζ.

Οι αγώνες μεταδίδονται από την ΕΡΤ (ERT Sports, ΕΡΤ-3) και το Eurosport.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το πρόγραμμα της Δευτέρας (31/5).

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα