Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ιστορία πίσω από την μάσκα με το πρόσωπο του (vid)

Gazzetta team
Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ιστορία πίσω από την μάσκα με το πρόσωπο του (vid)
O Στέφανος Τσιτσιπάς εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα με τον Κουέβας την ιστορία της μάσκας «Τσιτσιπάς».

Στον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Χάουμε Μουνάρ στον 1ο γύρο του Roland Garros ο Απόστολος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε στο box του φορώντας μια μάσκα προστασίας για τον covid-19 η οποία είχε το πρόσωπο του Στέφανου.

Η νέα μάσκα έκανε το γύρο του κόσμου μέσω του twitter και φυσικά ο Απόστολος Τσιτσιπάς και το team του Στέφανου την φόρεσε και στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Πάμπλο Κουέβας.

Μετά από τον αγώνα στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τενίστας που είναι στον 3ο γύρο του Roland Garros ρωτήθηκε για την μάσκα με το πρόσωπο του και εξήγησε την ιστορία της:

«Ήμουν στη Νέα Υόρκη μια μέρα μετά τον αποκλεισμό μου, μ' έναν φίλο που μου είπε ότι είδε αυτές τις μάσκες online και με ρώτησε αν ήξερα τίποτα. Είπα όχι, αλλά είναι ωραίες και θα ήθελα να έχω μερικές.

Έτσι, αγόρασα κατευθείαν 30 μάσκες, νομίζω ότι είναι τρία τα σχέδια. Όπως είδα, η δημιουργός έχει φτιάξει μάσκες και με άλλους παίκτες, δεν είμαι ο μόνος. Δεν ήμουν ο αγαπημένος της.

Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί της γιατί μου αρέσει η ιδέα και οι μάσκες της. Πήρα 30 και τις έδωσα στην ομάδα, οπότε τώρα είμαστε πιο οργανωμένοι!».

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα