Τσιτσιπάς: Εκτός του διπλού ματς στο tie Ελλάδα - Βραζλία
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θ' απουσιάζει από το ματς του διπλού στο tie Ελλάδα - Βραζιλία, με την ελληνική αποστολή να τον προφυλάσει ενόψει του τέταρτου ματς με τον Ζοάο Φονσέκα.
Το πρόγραμμα της Κυριακής (14/9) στο Davis Cup αναμένεται να ξεκινήσει με το διπλό ματς. Σε αυτό το παιχνίδι ήταν δηλωμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον αδερφό του Πέτρο. Ωστόσο επειδή ακολουθεί ένας πολύ ανταγωνιστικός αγώνας απέναντι στον Ζοάο Φονσέκα η ελληνική αποστολή τον άφησε εκτός, ώστε να εμφανιστεί πιο ξεκούραστος κόντρα στον Βραζιλιάνο σταρ.
Τη θέση του Νο.27 στον κόσμο θα την πάρει ο Αριστοτέλης Θάνος, ο οποίος μαζί με τον Πέτρο Τσιτσιπά θα παίξουν απέναντι στον βραζιλιάνικο δίδυμο τον Μαρσέλο Μελό και Ραφαέλ Μάτος.
Σημειώνεται πως το σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ισόπαλο. Ο Ζοάο Φονσέκα στο πρώτο ματς επικράτησε του Στέφανου Σακελλαρίδη, ενώ στο δεύτερο ο Στέφανος Τσιτσιπάς κυριάρχησε του Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
