Παγώνης: Στα ημιτελικά του Wimbledon ο νεαρός Έλληνας τενίστας

Παγώνης, Wimbledon
Μία τεράστια νίκη και συνάμα πρόκριση πέτυχε ο Ραφαήλ Παγώνης, ο οποίος προκρίθηκε στα ημιτελικά του Wimbledon U14!

Ο Ραφαήλ Παγώνης χρειάστηκε μόλις 58 λεπτά για να κερδίσει τον Αμερικανό Τρίσταν Ασέντσο και με το επιβλητικό 6-2, 6-2 έκανε το 3 στα 3 στον όμιλο πήρε την πρωτιά και εξασφάλισε την παρουσία του στα ημιτελικά του τουρνουά U14 του Wimbledon!

Αγωνιστικά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ο νεαρός αθλητής. Με προβάδισμα 4-0 στο πρώτο σετ, ο Παγώνης έβαλε γερές βάσεις για να πάρει το προβάδισμα στον αγώνα. Ο ίδιος επέτρεψε στον αντιπαλό του να πάρει μόνο δύο games, το οποίο έκανε και στο αμέσως επόμενο σετ.

Ο αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας έγινε ο πρώτος ημιφιναλίστ του τουρνουά και περιμένει τη συνέχεια της ημέρας για να μάθει και τους υπόλοιπους.

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη (10/7) κέρδισε τον Σινιούν Κιμ από την Κορέα με 6-1, 6-1 και τον Ιγκνάσιο Μεχίας από τη Βενεζουέλα με 4-6, 6-0, 11-9.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παγώνης αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε γρασίδι τον περασμένο Ιούνιο κατακτώντας μάλιστα το τουρνουά Lexus Junior International Raynes Park στο Λονδίνο σημειώνοντας 5 νίκες, με τον 13χρονο να μετράει πλέον 8-0 στη συγκεκριμένη επιφάνεια.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα