Ο Τζόκοβιτς ισοφάρισε για την Σερβία στο United Cup

Κώστας Ευθυμιάδης
O Τζόκοβιτς σε βολέ
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εμφάνισε δύο πρόσωπα, αλλά και πάλι έφυγε νικητής από το παιχνίδι με τον Λεχέτσκα, επικρατώντας σε τρία σετ.

Αν και ο Νόβακ Τζόκοβιτς έδειχνε πως θα έχει εύκολο πρωινό, τελικά χρειάστηκε να μείνει λίγο παραπάνω στο court για να κερδίσει τον Γίρι Λεχέτσκα.

Το Νο1 του κόσμου επικράτησε με 2-1 σετ (6-1, 6-7, 6-1) και ισοφάρισε για την Σερβία στο tie με την Τσεχία.

Ο Νόλε το έκανε μόνος του... ντέρμπι προς στιγμήν, καθώς στο δεύτερο σετ έκανε πολλά λάθη, ενώ εμφάνισε και ένα πρόβλημα στο δεξί του χέρι, καθώς πήρε ιατρικό τάιμ άουτ.

Στο τρίτο ήταν καταιγιστικός κι έτσι έκανε το 1-1 στην σειρά, καθώς νωρίτερα, η Μαρκέτα Βοντρούσοβα είναι δώσει προβάδισμα στην Τσεχία με τη νίκη της με 2-1 σετ (6-1, 3-6, 6-3) επί της Ολγα Ντανίλοβιτς. Ετσι το διπλό θα κρίνει τα πάντα, αφού αν το πάρει η Σερβία προκρίνεται στα προημιτελικά, ενώ αν το πάρει η Τσεχία θα βγουν... κομπιουτεράκια, αφού θα υπάρχει τριπλή ισοβαθμία με την Κίνα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα