Ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Νταβίντοβιτς Φόκινα σε αγώνα επίδειξης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Στουτγάρδη
O Στέφανος Τσιτσιπάς στα τελευταία τεστ πριν από το Wimblenon, νίκησε τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα με 2-0 στο φιλικό τουρνουά The Boodles.

Τρεις ημέρες πριν από την έναρξη του Wimbledon ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα με 6-4, 6-4 στο φιλικό event The Boodles.

Ο 24χρονος τενίστας θα επιστρέψει στο court το Σάββατο (1/7) για να παίξει διπλό με τον αδερφό του, τον Πέτρο.

Σε ένα παιχνίδι με τον Νταβίντοβιτς Φοκίνα, που σταμάτησε για 30 και πλέον λεπτά λόγω της βροχής, ο Τσιτσιπάς έκανε μια ενθαρρυντική εμφάνιση εν όψει Wimbedon.

«Μου αρέσει να παίζω με τον αδερφό μoυ, θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνουμε εδώ. Είναι χαλαρά εδώ, μου αρέσει πολύ, το 2017 έπαιξα ως τζούνιορ για πρώτη φορά», σχολίασε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στην on court συνέντευξή του.

Μιλώντας για τον αγώνα του στον πρώτο γύρο στο Wimbledon με τον Ντόμινικ Τιμ, είπε: «Έχουμε παίξει πολλά θρίλερ με τον Ντόμινικ, όπως στο ATP finals το 2019, αλλά και φέτος στη Μαδρίτη, που έσπασα ρεκόρ με 39 σερί επιτυχημένα πρώτα σερβίς.

Αισθάνθηκα όμορφα, μου αρέσει να σπάω ρεκόρ. Δεν έχουμε παίξει ποτέ στο χορτάρι, δεν ξέρω τι να περιμένω, ούτε αυτός ξέρει. Είναι πολύ δυνατός αντίπαλος και θα τα αφήσει όλα στο court. Θα παλέψει και το ίδιο πρέπει να κάνω κι εγώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα