Τσιτσιπάς: Το πρόγραμμά του μετά το Roland Garros

O Στέφανος Τσιτσιπάς
Δεν θα παίξει στο Χάλε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που θα πάει απευθείας για το Wimbledon, με ενδιάμεση στάση ένα τουρνουά επίδειξης.

Με την κλήρωση για το κυρίως ταμπλό του Roland Garros να διεξάγεται αύριο (25/5) στις 15:00 ώρα Ελλάδος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπαίνει στην τελικη ευθεία της προετοιμασίας του για το δεύτερο grand slam της χρονιάς.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι πως στην καλοκαιρινή του περίοδο έχει βάλει ελάχιστους αγώνες. Σε αντίθεση με πέρυσι, μετά το Παρίσι δεν θα μπει σε τουρνουά στο γρασίδι και η μόνη του παρουσία πριν το Wimbledon (3-16 Ιουλίου) θα είναι σε ένα τουρνουά επίδειξης στο Στόουκ Παρκ. Δεν έχει δηλωθεί στο Χάλε, κάτι που δεν συνηθίζει κι έτσι επί της ουσίας από το ένα grand slam θα πάει στο άλλο, με απόσταση 3 εβδομάδων.

Μετά το Wimbledon, ο Στέφανος έχει δηλωθεί στο τουρνουά του Λος Κάμπος στο Μεξικό (31 Ιουλίου, 5 Αυγούστου) και στο Masters του Τορόντο (7-13 Αυγούστου), ενώ θα ακολουθήσει λογικά το Σινσινάτι και μετά το US Open.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα