Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ επέστρεψαν μετά από 2,5 ώρες, έπαιξαν ένα game και πήγαν πάλι στα αποδυτήρια!

Το κεντρικό γήπεδο της Ρώμης
Απίστευτη ταλαιπωρία για Τσιτσιπά και Μεντβέντεφ με την κακοκαιρία στη Ρώμη, μπήκαν να παίξουν ξανά για... ένα game και αποχώρησαν.

Η κακοκαιρία καλά κρατεί στη Ρώμη και ταλαιπωρεί τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Οι δύο αντίπαλοι του δεύτερου ημιτελικού, κλήθηκαν να επιστρέψουν στο court μετά από δύο ώρες και 45 λεπτά αναμονής λόγω της βροχόπτωσης και το μόνο που κατάφεραν να κάνουν, ήταν να παίξουν... ένα game.

Με το που πήρε το game ο Τσιτσιπάς και έκανε το υπέρ του 5-4 στο πρώτο σετ, η βροχή άρχισε να δυναμώνει και ο διαιτητής Λεϊλάνι αποφάσισε εκ νέου την διακοπή του εν μέσω αποδοκιμασιών.

Να τονιστεί πως το ματς διεκόπη στις 18:00 ώρα Ελλάδος, γύρω στις 20:00 πήγε να αρχίσει, αλλά πριν βγουν να παίξουν δυνάμωσε η βροχή και στις 8:44 βγήκαν ξανά, έπαιξαν αυτό το ένα game και επέστρεψαν στα αποδυτήρια. Μένει να μάθουμε αν θα συνεχιστεί σήμερα το ματς καθώς η πρόγνωση λέει για βροχές ως τα ξημερώματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα