Σάκκαρη και Τσιτσιπάς σε βραδινές μάχες στη Μαδρίτη

Σάκκαρη και Τσιτσιπάς σε βραδινές μάχες στη Μαδρίτη
Στις 21:00 η μάχη της Σάκκαρη με την Μπέγκου στα προημιτελικά της Μαδρίτης και αμέσως μετά ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Ζαπάτα Μιράγιες.

Οι Ισπανοί έχουν αποφασίσει να βάζουν… back to back φέτος στη Μαδρίτη την Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Αύριο (2/5) θα γίνουν οι δύο προημιτελικοί του κάτω μέρος του ταμπλό στις γυναίκες και όλα τα ματς στη φάση των «16» στους άνδρες, με τα δύο Ελληνόπουλα να παίζουν και πάλι στο βραδινό πρόγραμμα του κεντρικού γηπέδου.

Η Σάκκαρη παίζει στις 21:00 ώρα Ελλάδος με την Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου από την Ρουμανία, με την 32χρονη τενίστρια, Νο35 στην κατάταξη αυτή τη στιγμή, να έχει βρεθεί άλλες τρεις φορές στον δρόμο της.

Την πρώτη, το 2016, η Μπέγκου είχε κερδίσει εύκολα την άπειρη Σάκκαρη στο Μαϊάμι, αλλά ακολούθησαν δύο νίκες της Μαρίας το 2018 στη Σεούλ και το 2022 στην Αγία Πετρούπολη και μάλιστα σε ημιτελικό.

Μόλις τελειώσει το ματς αυτό και όχι πριν τις 22:30, θα μπει στη μάχη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Μπερναμπέ Ζαπάτα Μιράγιες. Δεν έχει βρεθεί ξανά απέναντί του με τον 26χρονο να έχει τρομερή άνοδο εδώ και μερικούς μήνες και να βρίσκεται στο Νο42 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πριν το ματς της Σάκκαρη θα γίνει η μεγάλη αναμέτρηση του Αλκαράθ με τον Ζβέρεφ στο κεντρικό γήπεδο.

Δείτε ΕΔΩ το σημερινό (2/5) πρόγραμμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα