Μπάρτι: «Αποσύρθηκα γιατί είχα μετατραπεί σε ρομπότ»

Newsroom
Η Μπάρτι
Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να βάλει πρόωρα τέλος στην καριέρα της, εξήγησε η Ασλεϊ Μπάρτι στην βιογραφία της.

Η Ασλεϊ Μπάρτι στο βιβλίο που κυκλοφόρησε, αποκαλύπτει πως πάλευε με την κατάθλιψη τα τελευταία χρόνια, γιατί ένιωθε πως εξαιτίας της καριέρας της, είχε μετατραπεί σε «ρομπότ».

Οπως αναφέρει, μετά την κατάκτηση του Wimbledon πριν δύο χρόνια, χτύπησε το πρώτο… καμπανάκι.

«Δεν ξέρω γιατί παίζω ακόμη. Νομίζω ότι τελείωσε. Δεν έχω κάτι άλλο να δώσω. Δεν υπάρχει σπίθα» εξομολογήθηκε τότε στον γυμναστή της.

«Αφού κέρδισα τον τίτλο που ονειρευόμουν από μικρή, έβρισκα ανούσιο να συνεχίσω να προπονούμαι για μέρες και ώρες. Εκεί κατάλαβα ότι ο αθλητισμός είναι μία συνεχής αναρρίχηση. Πας βήμα βήμα, αλλά όταν φτάσει στη κορυφή τι κάνεις; σταματάς, κάθεσαι και απολαμβάνεις τη θέα εισπνέοντας; Παίρνεις χρόνο να αντιληφθείς τι πέτυχες ή ψάχνεις για κάτι καινούργιο;» σημειώνει στην βιογραφία της η Μπάρτι.

«Τίποτα από αυτά. Απλά ξεκινάς μία νέα σεζόν με τις ίδιες προπονήσεις. Υπήρχαν στιγμές που ήταν υπερβολικό για μένα όλο αυτό και γινόμουν χίλια κομμάτια. Είχα μετατραπεί σε ρομπότ κι αυτό με έκανε να σκεφτώ να βάλω τέλος» προσθέτει η Μπάρτι, που πλέον ζει με τον σύζυγό της στο Ιπσουιτς, απολαμβάνοντας τη ζωή της.

«Οι τελευταίοι μήνες της ζωής μου έχουν όλα όσα ήθελα πάντα. Λατρεύω τον τρόπο που ζω και το πως έχουν τα πράγματα» είπε η Αυστραλή πρώην Νο1 του κόσμου και κάτοχος τριών grand slam.

 

Τελευταία Νέα