Κουντερμέτοβα: Άνοιξε την απόσταση από τη Σάκκαρη εν όψει WTA Finals

Newsroom
Κουντερμέτοβα: Άνοιξε την απόσταση από τη Σάκκαρη εν όψει WTA Finals
Η Βερόνικα Κουντερμέτοβα πέρασε στα ημιτελικά στο Μοναστίρ της Τυνησίας και απέκτησε μεγαλύτερο πλεονέκτημα έναντι της Μαρίας Σάκκαρη για την πρόκριση στους WTA Finals

H Bερόνικα Κουντερμέτοβα συνεχίζει την πορεία της στο 250άρι τουρνουά στο Μοναστίρ της Τυνησίας και μαζί μεγαλώνει τη διαφορά από τη Μαρία Σάκκαρη στην ειδική βαθμολογία εν όψει των WTA Finals που θα γίνουν στο Τέξας (31/10-7/11).

Η 25χρονη Ρωσίδα έχοντας 21 winners νίκησε τη Γαλλίδα, Ντιάν Πάρι με 6-4, 6-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά στην Τυνησία και το Σάββατο (8/10) θα αντιμετωπίσει μια άλλη Γαλλίδα, την Αλίζ Κορνέ, για μια θέση στον τελικό της Κυριακής (9/10).

Με την πρόκριση στα ημιτελικά η Κουντερμέτοβα, που βρίσκεται στην 8η και τελευταία προνομιούχα θέση, έφθασε στους 2606β. με τη Σάκκαρη να ακολουθεί στους 2.537β. Αν η Ρωσίδα περάσει στον τελικό θα ανέβει στους 2.676β.

Τη νίκη της ημέρας στο Μοναστίρ πέτυχε η Αμερικανίδα, Κλερ Λιού (Νο.73), που άφησε εκτός συνέχειας τη γηπεδούχο Ονς Ζαμπέρ με 6-3, 4-6, 6-4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα